Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, vonzó nektek szexuálisan a "normális pasi"?
Figyelt kérdés
2022. jan. 9. 17:27
1/9 anonim válasza:
Igen, de csak akkor, ha nagy a farka. Nem átlagos, hanem nagy.
2/9 anonim válasza:
Nincsen “normális pasi”.
Mindenkinek van valami kattanása. Még akkor is, ha nem kefél orrba-szájba, biztos, hogy nem százas.
Ahogyan senki sem.
3/9 anonim válasza:
Ez elég tág fogalom. Mindenki a normális pasit keresi csak mindenkinek mást jelent a normális.
4/9 anonim válasza:
Ömm... Nem tudom te mit értesz normális alatt, de nálam az az alap, hogy normális. De ez önmagában nem elég, ehhez kell pár olyan tulajdonság, amitől vonzó lesz.
7/9 anonim válasza:
Igen.Nagyon vonzó!
Én csak a normális pasikat szeretem.A nemnormálisak meg zártosztályon vannak.Azokkal nem szoktam találkozni.
8/9 anonim válasza:
"Nők, vonzó nektek szexuálisan a "normális pasi"?"
Nem tudom, még sohasem láttam ilyet. ╰(*°▽°*)╯
9/9 anonim válasza:
#7!
A nem normális pasik itt is vannak ezen az oldalon. Lehet több mint kellene.
Lehet ez is zárt osztály csak nem tudunk róla 🤣🤣🤣🤣.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!