Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem fekszik le a pasim velem vaginalisan csak,ha megszeret. Neki ez erzelemfuggo.Addig csak szopjam azt mondta. Illetve ez van. Azt mondta a többi nővel is így volt. Ezt nőként ki vállalna be? En sztem nem vagyok normális
Én le is feküdnék veled, megérdemelnéd, hogy ki legyél elégítve!
22 voltam.
Igazad van kérdező abban, hogy jó lenne, ha felkeresnél egy pszichológust. Ennyire ne alázd már meg magad. Rossz ezt olvasni. Ami pedig a "még mindig" részt illeti az jó eséllyel nem is fog változni.
Megkönnyebbülnél, ha véget vetnél ennek a kapcsolatnak nem nevezhető dolognak.
#2 és a #18-as
választ írtam.
Azzal, hogy közli, hogy nem szeret, rombolja az önbecsülésedet, mert egy idő után azt fogod hinni, hogy téged nehéz szeretni, veled van a baj.
Emiatt nehezebb lesz kilélpni a kapcsolatból, mert "ki lenne képes engem szeretni?"
Simán el tudom képzelni, hogy ez egy manipulációs technika.
Nézd, én is úgy voltam sokáig, hogy komoly érzelmek nélkül nincs szex, de akkor nem is volt semmi más sem.
Az nem játszik, hogy engem ki lehet szolgálni, én azt nem viszonzom, és a kölcsönös együttlét kizárva.
Egyébként ha nem nyal ki, arra nincs magyarázat.
Az szimpla lustaság.
Nincs 69, nyaljon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!