Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem fekszik le a pasim velem vaginalisan csak,ha megszeret. Neki ez erzelemfuggo.Addig csak szopjam azt mondta. Illetve ez van. Azt mondta a többi nővel is így volt. Ezt nőként ki vállalna be? En sztem nem vagyok normális
Én még nem hallottam ilyenről.
Mióta vagytok együtt?
Gondolom neki esze ágában sincs téged kényeztetni, hogy esetleg neked is örömöd legyen?
Ez nyilván nem normális dolog.
Nem kenyeztet. Illetve 69 szokott lenni, de azt is abbahagyja és magara koncentrál .
Abban kimerül hogy leszopom, szopat. Elvisz enni , kirándulni . Mondtam H úgy érzem csak kihasznál. Erre egyszer kétszer lefeküdt velem normálisan mert be akarta bizonyítani,H nem akar kihasználni. .. De utána mondta H lehet csupán csak orál?
3: hogy érted ,hogy fura ?
Szakítsd vele kérlek!
Nekem lenn egy barátnőm nem lenne együttlét ahol nem nyalom ki, nem szeret téged ez a pasi!
Először én is arra gondoltam, hogy hát nőként én is elvárom, hogy ismerkedjünk. De nem úgy, hogy közben engem lehet kényeztetni, ő meg nem kap semmit. Ha már eljutunk a szexualitásig, akkor az legyen kölcsönös. Amit ő csinál, az egészen más, szerintem gáz. Főleg, hogy képes rá, mert ezek szerint már volt szex. Szerintem nem is szereti a szexet, csak nem őszinte.
1-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!