Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek egy olyan lányról aki 13 évesen már szexel?
Figyelt kérdés
Itt szoktam látni a lépcsőházban a pasasával, aki állandóan fogdosása a seggét2022. júl. 1. 09:04
22/37 anonim válasza:
Az, hogy jól teszi.
Nem úgy, mint aki mással foglalkozik, és lesi, mit csinál a szomszédja...
23/37 anonim válasza:
12 évesen volt egy nagy szerelmem, anyukámnak a pszichológusom (akihez más okból jártam) azt mondta ekkor, hogy túlságosan érett vagyok és szexuálisan túlfűtött (12 évesen!), hogy fogadja el, hogy hamarosan elveszítem a szüzességem. Azzal a fiúval minden megtörtént az együtt töltött 2 év alatt a szexen kívül, az "csak" 14 évesen az akkori nagy szerelmemmel 2 hónap együttjárás után.
Vannak igenis érett gondolkodású lányok, akik nem külső okok miatt fekszenek le a szerelmükkel.
24/37 Istvan485 válasza:
En is keresnek erre csajt!!!!
25/37 anonim válasza:
Ha lenne jelentkező, már lett volna, szóval engedd el... 🤣
26/37 Istvan485 válasza:
25 kozos bele egyezes es teljes diszkrecio!!!!😔😔😔
28/37 anonim válasza:
Az még nem szex, hogy fogdossák a seggét!
29/37 anonim válasza:
Ha tehetném én is megfogdosnám neki! Az nem szex, az csak tapizás!
30/37 anonim válasza:
Valami kisebbségi lehet, és kur va.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!