Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnátok olyan (normális) 18 éves lányról akinek az első párkapcsolata 17 évesen kora óta egy félig fekete pasival van? Lennének előítéleteitek?
Azt gondolnám hogy sok boldogságot. Tőlem lehetne bantunéger is, ő élete ő kapcsolata, és nem vagyok olyan korlátolt csőlátású barom, hogy,egy embert amiatt ítéljek el hogy mennyi pigmentsejtje van... Én a magam reszéről a saját életembe a kultúrális különbségek miatt nem szeretnék "interracial" kapcsolatot, de ha egy félig fekete srácról van szó gondolom nálatok ez sem okoz gondot.
Sok boldogságot, ne foglalkozz a köpködőkkel;)
Miért kéne elítélni
Ő választotta ha ő így boldog nekem nem árt vele
Eddig egész értelmes válaszok jöttek.
Én azt mondom, hogy az ő élete, ő választása.
Mi rossz van abban, ha két különböző rassz párban van?
1.: Egy érett ember nem ítél meg másokat? XD Mi a rák? XD Akkor a exfeleségét 52 darabra aprító csávó és az önkéntes tűzoltó egy kategória egy érett embernek? :D
Kérdező: Mi számít normális 18 éves lánynak? Kétlem, hogy a pasid bőrszínének túlsok köze lenne ahhoz, hogy téged hogyan ítéllek meg. Ahogy annak sem, hogy 17 évesen jöttél össze vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!