Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha érdekel milyen lehet a szex egy fekete (csoki) fiúval? Baj ha szeretném majd kipróbálni ha úgy alakul?
Szia, én itt élek Párizsban már 25 éve és igen elég sokan vannak. Bejönnek nekik a fehér lányok, főleg a szőke kék szeműek, azt vettem észre.
42/N
"...halált okozó testi sértés miatt nyomoznak az ügyben, amelynek két afrikai származású gyanúsítottja van."
Nekem két fekete pasim volt.
Nem csak szexkapcsolatok, hanem valódi partnereim voltak.
Ők is emberek. Attól, hogy a bőrük színe egy más éghajlathoz alkalmazkodott, semmivel sem másabbak, mint a fehérek, vagy sárgák.
Én azokat tartom selejtesnek, aki elítél valakit a bőrszíne miatt.
Nem minden néger menekült, nem minden néger nagyfarkú, nem minden néger erőszakos a nőkkel, és nem minden fehér ember becsületes és tiszteletreméltó....
Ha csak szexre vágysz, azért mindenképp ügyelj a biztonságra, de semmi jelentős különbség nincs a fekete és fehér ember között.
Egy túrista úton megismert feketével? Még egy fehérnél sem garantált hogy nem kepsz el valamit egy alkalmi szex során.
Ennyire tartod magad kérdező? Odadobod magad egy ki tudja honnan érkezett embernek?
Utána meg ha beteg leszel? Ezen gondolkodj el ha már ilyen vágyaid vannak!
Mellesleg jó része agresszív ha nem azt csinálod amit akar.Főleg egy visszahúzódó lánnyal.
Lehet hogy elmész vele szexelni. S a világ másik felén találod majd magad szexrabszolgaként.
Hali. Na, milyen volt a kirandulas?
Nem vagy egyedul, en is szivesen lefekudnek veluk, bar en harmasba szeretnem😅
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!