Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz véleménnyel lennétek arról a lányról, aki 22 évesen lefeküdt egy 40 éves pasival?
Figyelt kérdés
Mindketten tudtuk, hogy csak egy kaland a dolog és a férfi nagyon helyes és fiatalos volt.
Ti elítélnétek ezért?
2019. júl. 9. 22:26
1/17 anonim válasza:
Dehogy ítélnelek el!
Amúgy meg ha jó volt akkor ne is foglalkozz azzal aki azt mondja hogy elítélne!!
2/17 anonim válasza:
Mit ítéljek el rajta? Ő élete úgy éli ahogy akarja
3/17 anonim válasza:
Ezek csak számok, nem az a lényeg hogy hány éves..
4/17 anonim válasza:
Számít ez bármit is? Ha azt mondják igen visszamész az időben és nem csinálod ha meg nem akkor felhívod repetázni ? :D Most közhelyes leszek és azt mondom ne mások véleménye szerint éld az életed hanem a saját értékrended szerint.
5/17 anonim válasza:
Nem ítélem el. Én is voltam már ilyen helyzetben.
Ne foglalkozz mások véleményével. A lényeg h ti élveztetek.
L
6/17 anonim válasza:
Egyaltalan nem elitelendo ....es nem lennek rossz velemennyel.
7/17 anonim válasza:
Csak akkor ha a pasinak van családja vagy párja!!
9/17 A kérdező kommentje:
Nem dehogy is, nem számít semmit. Csak kíváncsi vagyok, hogy milyen a megítélése a dolognak.
2019. júl. 9. 22:30
10/17 anonim válasza:
Nekem nemrég 47 évesen volt egy akkor 24 eves"barátnöm". 2 évig tartott. Aztán rájött, hogy hiába működött köztünk minden remekül, nem tudna felvállalni a család és a barátok előtt...
49+Ffi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!