Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ezt elhinnétek? Illetve milyen véleménnyel lennétek az illetőről, ha ez tényleg igaz lenne?
Ennyit a "legjobb barátról."
Ilyen barát mellett nem kell ellenség.
Kérdésedre: nem hinném. Ha meg igaz is, számít? NEM.
"Régebben nem volt túl nagy sikere a nőknél, ezért rendszeres vendége volt egy nőnek(nem prostituált), aki pénzért cserébe erotikus szolgáltatásokat nyújtott"
Ááááá, nem prostituált...
Konkrétan a prostituált szó definíciója az, ha valaki pénzért szexel (vagy nyújt szexuális szolgáltatást) egy vagy több férfinak (vagy nőnek).
Nem tudom, hogy elhinném-e, ismernem kellene az illetőt, hogy tudjam, hogy kinéznék-e belőle ilyesmit. Mindenesetre semmilyen kapcsolatot nem szeretnék prostizós férfival (olyannal meg pláne nem, aki sumákol és elhallgatja, hogy prostizik/prostizott). Nem ítélem el, az ő dolga, de az én értékrendembe nem fér bele az ilyesmi.
Ilyen kérdést feltenni a szentéletű nők körében??
Egyetlen nőnek fizettél bármi apróságot, kuka vagy. Viszont ha úgy mondod, kiélted magad 50 nővel, akkor egy szent férfi vagy.
Szerintem gusztustalan dolog kkkerdezni a legjobb baratjat.
Gusztustalan turkalni vkinek a multjaban ilyen teren.
Semmi kozod hozza kategoria ez az egesz.
N/36
Ugye tudod, hogy amit leírtál (pénzért cserébe nyújtott erotikus szolgáltatások) az lényegében pontosan a prostituált definíciója? Szóval de, prostihoz járt.
Haverként ismerkednék vele tovább, ha ő is benne van, de mint potenciális partner, többé nem jönne szóba, soha nem lenne köztünk több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!