Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elhinnétek hogy egy majdnem 30éves nő csak 5 férfival volt együtt egész életében? Tetszik a lány nagyon elcs@sztem?
Kamuzik, és a műfelháborodást játssza neked. Ribi őkegyelme.
Ha nem az lenne, 1000x rosszabbnak tüntetné fel magát, mint ami valójában.
Be ne dőlj neki.
Nalam semmilyen eselyed nem lenne, sxoba sem allnek veled.
"míg minden héten más férfi ágyában hempereg"
Cimeres taho vagy.
Ne keresd, vegleg elcseszted.
Én is valami olyanra gondoltam amit a második.
Tudom, hogy elszúrtam ezt tényleg nem kellett volna.
30 éves vagyok és 4 férfi volt az életemben. -.-
Igazából egy ilyen beszólás után megölnél bennem minden szimpátiát irányod. Aki ennyire lenéz és ismeretlenül is feltételezésekbe bocsátkozik, attól én semmit nem akarok. Sőt! Te mit is akarsz egy olyan nőtől, akit olyan luvnyának nézzel, hogy "minden héten más férfival hempereg"? Azt hittem az ilyenben a farkad nem mártanád, pláne gumi nélkül.
Vagy csak a te privilégiumod a "ribiskedés". Te meg taszajthatsz minden retket? Az nem ugyanolyan undorító, lenézendő?
Miért ne lehetne ezt hinni? Nem mindenki teszi szét bárkinek, aki szembejön.
Én 29 éves vagyok és 3 férfivel voltam együtt, ebből a 3. a jelenlegi párom. az előzőekkel is évekig voltam együtt.
"ő ne beszéljen míg minden héten más férfi ágyában hempereg"
Egy ilyen megjegyzés után jobb is ha megmenekül egy ekkora taplótól és egy normális férfit talál, aki tiszteli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!