Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti elhinnétek hogy egy majdnem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti elhinnétek hogy egy majdnem 30éves nő csak 5 férfival volt együtt egész életében? Tetszik a lány nagyon elcs@sztem?

Figyelt kérdés
Nem egy elhízott igénytelen valakiről van szó mert akkor még oké lenne hanem egy nagyonis igényes gyonyorű bombatestű (már amennyi így látszik belole ősszel, két hete ismerem) nőről szép és kedves arccal. Értelmes művelt lány, igaz kissé nagyképű de amúgy kedves mindenkivel. Egy téma kapcsán azt mondtam neki hogy ő ne beszéljen míg minden héten más férfi ágyában hempereg (ki akartam deríteni szingli-e, tudom nem a legjobb módszer volt) erre ép hogy csak fel nem pofozott azt mondta egy kezén össze tudja számolni hány férfival volt életében. Azóta nem beszél velem csak ami szükséges, kolégák vagyunk. Azóta is ezen kattogok ti elhinnétek ezt? És lehet meg esélyem nála vagy ezt cs...hetem? Nem akartam megbántani de már nem tudtam bocsánatot kérni most meg már elment. Csak a céges e-mail címet tudom semmi más elérhetőséget azt meg otthon gondolom nem nézi.
2018. okt. 25. 14:01
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Nem néztem luvnyának, nyilván nem gondoltam komolyan hogy minden héten más férfival van, csak így akartam előhozni belőle hogy van e valakije vagy hányadán áll a dologgal, milyen az erkölcse. Nem kell félreérteni. Csak a válaszán nagyon meglepődtem nem számítottam rá. Most kicsit puhatolóztam utána és valószínűleg tényleg igazat mondott. Bocsánatot szeretnék kérni tőle csak nem tudom hogyan, ő ma már nincs itt, holnap jön de akkor meg én nem leszek. Szerintetek írjak neki egy üzenetet és ha más nem látja tegyem az asztalára? Billentyuzet alá talán be tudnám tenni. VAgy várjak hétfőig és akkor személyesen? Csak az meg még négy nap és most sajnálom őt.
2018. okt. 25. 15:09
 12/27 anonim ***** válasza:
96%

28 éves vagyok, 4 férfival voltam, a 4.-ik a férjem.

Személyesen kérj bocsánatot, mondd el az igazat, bár ez a játszmázás, hogy ezzel a tahósággal akartál kideríteni valamit, nekem még ellenszenvesebb lenne.

2018. okt. 25. 16:06
 13/27 anonim ***** válasza:
94%
Elhinném, mi mást tehetnék. Gondolom nem is fog veled szóba állni többet.
2018. okt. 25. 16:09
 14/27 anonim ***** válasza:
95%
Örülj, ha elvisel a közelben. Az száz, hogy esélyed nem lesz nála az után, hogy -leku.rváztad. Ha elkezdesz rá nyomulni, elkönyveli, hogy csak dugni akarsz.
2018. okt. 25. 16:25
 15/27 anonim ***** válasza:
85%

Miért ne hihetnéd el? Én is 30-as vagyok és a barátnőim is, egyikünknek sem volt 6-7-nél több szexuális kapcsolata. (és ők sem csúnyák, hogy magamat ne fényezzem :D)

Lehet bolondok voltunk és ribisnek TŰNTŰNK olykor-olykor, de az nem jelenti azt, hogy fűvel fával már el is oldalaztunk a setétbe. ;) Többek közülünk inkább 5-6 éves kapcsolatokban vannak ennyi idős korunkra és gyerekek is sok helyen vannak már...

Szóval mi a kérdés? :D

2018. okt. 25. 16:50
 16/27 anonim ***** válasza:
91%

(Elolvasva részletesen a leírásod)

Ha a lány értelmes és művelt, ne csodálkozz ha kerül, mivel ez rendkívül primitív és gyerekes módjának annak, hogy kiderítsd szingli-e. (Bocs)

Ha meg is bocsájt, mindenesetre egy szintet ez elárul. ;)

2018. okt. 25. 16:53
 17/27 anonim ***** válasza:
94%

Bunkó voltál, ne csodálkozz. Gyakorlatilag lek_rváztad.

Nem tudom ezen mi olyan hihetetlen. Én ennyi idősen 3 férfival voltam együtt.

2018. okt. 25. 16:54
 18/27 anonim ***** válasza:
89%
Miért furcsa ez? 50 évesen összesen 3 intim kapcsolatom volt, és ne hidd , hogy azért mert nem lehetett volna. Az utóbbi 30 évben egy férfi, pedig nap, mint nap kapok ajánlatot, még most is. Sosem voltam könnyen kapható, fiatal éveimben sem, sokunk számára ez a természetes
2018. okt. 25. 19:07
 19/27 anonim ***** válasza:
91%

Te egy világ balfaxa vagy, már bocs!

Te hány évesen vagy ilyen primitív és retardált szinten? Remélem 20, mert 30 fele elég gáz, ha csak így tudsz közeledni egy nőhöz. (Tényleg csak így megy??? Menj vissza az oviba, nem férfi az ilyen.)

"mondtam neki hogy ő ne beszéljen míg minden héten más férfi ágyában hempereg (ki akartam deríteni szingli-e, tudom nem a legjobb módszer volt"

Gyakorlatilag rib_ncnak nézted, mégis mit vártál?

És hogy lehet annyira ostoba valaki, hogy ezt szűröd le? Én 30-oz közel 1 férfival feküdtem le eddig, pedig én sem vagyok épp ronda, voltak akik próbálkoztak is volna csapni a szelet, barátnőimtől is megkapom ezt, hogy bezzeg hozzám idejönnek.. És belőlem sem nézi ki senki, de azóta is ugyanazzal az emberrel vagyok.

Úristen, láttam én már bénázást, a direkt féltékennyé tevés volt eddig a csúcs, de ez a mélypont. :D

Hogy jó tanácsot is adjak: inkább dolgozz sokat ezen az óriási kisebbségi komplexuson, ami van neked, és menni fog ez másképp is.

2018. okt. 25. 20:37
 20/27 anonim ***** válasza:
84%

Egyébként meg "ő ne beszéljen míg minden héten más férfi ágyában hempereg "

Nem azt akartad inkább mondani, hogy " minden ujjadra 10 pasi jut"?

Mondom, mondd meg neki, hogy bocs, de fogyatékos vagy, akkor max még szóba áll veled mert megsajnál. :D :D

2018. okt. 25. 20:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!