Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti elhinnétek hogy egy majdnem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti elhinnétek hogy egy majdnem 30éves nő csak 5 férfival volt együtt egész életében? Tetszik a lány nagyon elcs@sztem?

Figyelt kérdés
Nem egy elhízott igénytelen valakiről van szó mert akkor még oké lenne hanem egy nagyonis igényes gyonyorű bombatestű (már amennyi így látszik belole ősszel, két hete ismerem) nőről szép és kedves arccal. Értelmes művelt lány, igaz kissé nagyképű de amúgy kedves mindenkivel. Egy téma kapcsán azt mondtam neki hogy ő ne beszéljen míg minden héten más férfi ágyában hempereg (ki akartam deríteni szingli-e, tudom nem a legjobb módszer volt) erre ép hogy csak fel nem pofozott azt mondta egy kezén össze tudja számolni hány férfival volt életében. Azóta nem beszél velem csak ami szükséges, kolégák vagyunk. Azóta is ezen kattogok ti elhinnétek ezt? És lehet meg esélyem nála vagy ezt cs...hetem? Nem akartam megbántani de már nem tudtam bocsánatot kérni most meg már elment. Csak a céges e-mail címet tudom semmi más elérhetőséget azt meg otthon gondolom nem nézi.
2018. okt. 25. 14:01
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
22%
34 éves vagyok és eddig 4 férfival voltam. Viszont barátnőim többsége sokkal többel amit viszont határozottan tagadnak férfi ismerőseik előtt. Szerintem kár ezen kattogni, nem ez a lényeg és úgyis mindenki azt mond amit akar.
2018. okt. 25. 21:26
 22/27 anonim ***** válasza:
71%

Te olyan hülye vagy, mint a seggem kifordítva. Pont, ha szingli van emberi számítás szerint nagyobb esélye, hogy minden héten mással hempereg :D. Amúgy az 5 teljesen hihető. Nekem is elég még a két kezem. Remélhetőleg elég is marad.

32/f

2018. okt. 25. 22:18
 23/27 A kérdező kommentje:

Tudom tudom, tényleg egy istenbarma voltam. Úgy döntöttem végül ahogy az egyik hozzászóló is írta hogy nem írok neki semmit, személyesen kérek bocsánatot. Személyesen bántottam meg, nem is jönne ki jól ha egy papíron kérném a bocsánatát. Meg nem is olyan tökéletes a helyesírásom se :-D

Szerintetek gáz lenne ha holnap csak ezért bemennék? Nem dolgozok holnap. Vagy várjam meg a hétfőt? Furdal a lelkiismeretem kegyetlen a lány miatt. Megmondjam neki hogy szimpatikus és emiatt volt ez a gáz helyzet vagy azt inkább ne?

Nem vagyok én rossz ember, fogom a fejem hogy mekkora barom voltam tényleg. Már amúgy is, a válaszaitok meg aztán főleg észhez térítettek. 27 éves vagyok. A lány 28.

2018. okt. 26. 00:51
 24/27 anonim ***** válasza:
87%

Igen, szerintem légy férfi ha valamit még akarsz (sosem késő lekezdeni. ;)), és most jön az a rész, hogy amikor bocsánatot kérsz tőle, megmondod férfiként azt is, hogy h_ye voltál és csak azt akartad kideríteni ezen az elcseszett módon, hogy szingli-e. Ennyi.

Nem garancia, hogy nem néz ezután totál gáznak és nem ástad el magad végleg, de az is biztos, hogy ha valamit még akarsz tőle, akkor az egyetlen megoldás az, ha elmondod hogy bejön és ezért viselkedtél idióta módján.

N

2018. okt. 26. 08:36
 25/27 anonim ***** válasza:
81%
Elcseszted.
2018. okt. 26. 20:14
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Hajrá!
2018. okt. 26. 20:38
 27/27 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi történt, bocsánatot kértél tőle? Mit mondott?

2018. okt. 29. 13:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!