Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek egy olyan lányról aki 13 évesen már szexel?
Figyelt kérdés
Itt szoktam látni a lépcsőházban a pasasával, aki állandóan fogdosása a seggét2022. júl. 1. 09:04
12/37 kisördög1 válasza:
11: Van neki, ami arról szól, hogy másokat les, másokkal foglalkozik..vagy őt is izgatja a kis 13 éveske :)
13/37 anonim válasza:
Aki elvette a szüzességét nagy valószínűséggel pedofil és nem érdekelte hogy a lány élvezte-e vagy sem
15/37 anonim válasza:
Mert ki szexel 13 évessel most őszintén?
Nem hiszem hogy többségben 13 éves fiúk a partnerek.
Jó persze tudom a pedofilok ilyenkor jönnek azzal hogy jaj hát egy 13 éves már teljesen olyan mint egy nő meg 14 évesen már beleegyezési meg ilyenek
16/37 kisördög1 válasza:
Attól hogy 13 évesen téged nem érdekeltek a lányok, még ne általánosíts. Mi már akkor is hajtottuk őket és igen, voltak élmények is!
De elárulom neked, láttam már fiatal "szerelmes" párokat is és azt is megsúgom a felnőttek sem csak magukra gondolnak szex közben, van akinek fontos, hogy a partnere is élvezze, sőt!
Ja, és nem vagyok pedó mielött ezzel jönnél!
17/37 anonim válasza:
15 évesen én is csőröztem 13 éves lánnyal, 2 év a különbség, na?
Biztos nem 40-es pasasok élvezgetik tele a 13 éveskét sorban..
18/37 anonim válasza:
Mondjuk 13 éves lányhoz én is inkább egy 15-16 éves srácot gondolnék. Ha tényleg egy pasas, aki elmúlt 18, imádkozhat, hogy a szülők ne tudják meg, különben dutyidili lesz. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!