Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek egy olyan lányról aki 13 évesen már szexel?
Figyelt kérdés
Itt szoktam látni a lépcsőházban a pasasával, aki állandóan fogdosása a seggét2022. júl. 1. 09:04
2/37 anonim válasza:
Ő legalább nem mások életével van elfoglalva.
3/37 kisördög1 válasza:
Ha a pasija fogdossa a seggét az még nem szex, de amúgy nem ő lenne az első akit ennyi idősen már megd.nak. Amúgy vannak lányok akik ennyi idősen már sokkal érettebbek, mint a korosztályuk, őket bár nem lenne szabad, simán lehet(ne)
4/37 anonim válasza:
Kicsit korán kezdte, bár eltérő ki hány éves korára érik be. Max. annyit fűznék hozzá használjanak gumit, a többi nem az én dolgom, hanem az övéké. Max. a csaj szüleinek lehet hozzáfűznivalója, másnak semmi köze hozzá!
5/37 anonim válasza:
Az első barátnőmmel éppen 14 éves korában feküdtünk le. Szép kis szerelem volt, nincs ebben semmi, ha így boldogok.
6/37 anonim válasza:
Egészségére. A feleségem is 14.-ik éves volt,mikor először kipróbálta. Nem lett másabb azáltal.
7/37 anonim válasza:
Én is annyi idősen kezdtem, csak fiú vagyok
9/37 anonim válasza:
Azt, hogy nekem várnom kellene még 1 évet, különben böri.
10/37 anonim válasza:
neked van saját életed, kérdező? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!