Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért sértődött meg? Mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért sértődött meg? Mit mondjak neki?

Figyelt kérdés

A barátommal 7 hónapja vagyunk együtt. Tegnap szeretkeztünk és eléggé bevadultunk, mondtunk egymásnak káromkodásokat stb, én lány létemre kicsit visszafogottabb voltam, de annyira élveztem, hogy azt mondtam neki közben, hogy: ,Nagyon jó vagy Ádám, ez az.' Ádám az előző exem akitől már semmit nem akarok, a páromat meg Tominak hívják. Nem értem miért mondtam neki, csak valahogy kicsúszott a számon, de azóta hozzám sem szól. Kérdeztem ma, hogy akar e beszélni, de azt mondta hagyjam békén, aztán megkérdeztem akar e velem lenni, azt mondta nem tudja. Nem teljesen értem, ez csak egy bakinak mondható valami volt, nem komolyan gondoltam.

23/L

2022. jún. 30. 13:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Addig míg nem nyugszik meg próbáld ki újra Ádám ot, hátha..
2022. jún. 30. 17:27
 12/12 anonim ***** válasza:

Ha nekem a pasim csinálta volna. Jó ideig nem rakna belém újra a cerkajat. És nagyon, de nem nyomulossan kéne neki (idővel) kiengesztelnie.

Lelki okokból ott porogne a szemem előtt még jó pár ideig... Persze ezt én lányként írom. 😁 Függ a kapcsolat idejétől is. Nem kis baki, de megbicsáthato.

2022. júl. 3. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!