Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért sértődött meg? Mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért sértődött meg? Mit mondjak neki?

Figyelt kérdés

A barátommal 7 hónapja vagyunk együtt. Tegnap szeretkeztünk és eléggé bevadultunk, mondtunk egymásnak káromkodásokat stb, én lány létemre kicsit visszafogottabb voltam, de annyira élveztem, hogy azt mondtam neki közben, hogy: ,Nagyon jó vagy Ádám, ez az.' Ádám az előző exem akitől már semmit nem akarok, a páromat meg Tominak hívják. Nem értem miért mondtam neki, csak valahogy kicsúszott a számon, de azóta hozzám sem szól. Kérdeztem ma, hogy akar e beszélni, de azt mondta hagyjam békén, aztán megkérdeztem akar e velem lenni, azt mondta nem tudja. Nem teljesen értem, ez csak egy bakinak mondható valami volt, nem komolyan gondoltam.

23/L

2022. jún. 30. 13:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Neked hogy esett volna ha ő az exének a nevét mondta volna fordított helyzetben?
2022. jún. 30. 13:52
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Már ne is haragudj, de fordított esetben én is vérig sértődnék. Hagyj neki időt, hogy lenyugodjon, majd elfelejti. Én mástól biztos nem nyugodnék meg a helyében... Szegény pasi, elég lohasztó lehetett... :D
2022. jún. 30. 13:54
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Mégis vajon miért? Ádámkáról fantáziálsz miközben ő dug
2022. jún. 30. 13:55
 4/12 anonim ***** válasza:
86%

Adj időt. Ez elég nagy hiba. Fel kell dolgoznia. Ha valóban nem jelent neked semmit, akkor ok. Ha ő nem így fogja gondolni, akkor meg szakítás. Simán lehet ez szakító ok egy párkapcsolatban. Nehéz lenne ezt kimagyarázni, elhinni. Az a baj az ilyennel, hogy a bizalom sérül...

29/F

2022. jún. 30. 13:56
 5/12 A kérdező kommentje:
2: de mennyi időt hagyjak neki? Nekem is rossz így látni őt, de elvileg a pasik nem ennyire érzékeny meg sértődősek, mint mi lányok, szóval nem értem mennyi idő kell neki.
2022. jún. 30. 13:56
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Ez egyénfüggő

Nem minden pasi érzéketlen

2022. jún. 30. 13:59
 7/12 anonim ***** válasza:
16%
Ha ezen az pici bakin is megsértődik ,akkor mi lesz ha mondjuk összeházasodtok?Rengeteg probléma, ennél sokkal nagyobb dolgok fognak történni.Bizalomról is szól egy kapcsolat.Ez egy semmi,ezen nem kellene megsértődnie.N
2022. jún. 30. 14:04
 8/12 anonim ***** válasza:
87%

Nőként mondom, hogy undorító a hozzá állásod... "Kis baki"... Aha...

Hagyj neki időd, de lehet ha van egy kis esze szakít veled. Még ha véletlen is volt, akkor is gerinctelenség, hogy úgy fogod fel, hogy csak egy kis bakicska... 😑

Fordítva mi lett volna a vélemény? Gondolom akkor ő egy szemét féreg lenne

2022. jún. 30. 14:05
 9/12 anonim ***** válasza:
85%

Ha még azt sem tudod, hogy miért sértődött meg, akkor a hiba benned van.

Érzelmileg egy zacskó szintjén állhatsz. Empátia, EQ Ezeken a területeken van még hova fejlődnöd. Szerintem nem illetek egymáshoz. Ebből csak kínzás lesz. Mondjuk azt nem tudom, hogy mennyire vagy érzéketlen, ha téged érne a bántás... De jobb lenne ha picit finomabb lennél, és erre a jövőben jobban is oda digyelhetnél. Persze megértem hogy ez megtörtént, de nagyon nehéz lesz kimagyarázni. A legjobb lenne ha csak őszintén bocsánatot kérnél tőle, és nem próbálnád meg megmagyarázni. Esetleg próbáld meg valamivel kiengesztelni. Pl hogy te hívod el egy romantikus vacsorára. Éreztesd vele, hogy őt szereted. Bár én jobban örülnék neki ha ez magadtól jönne, és nem bemondásra. Láthatatlanban nehéz megítélnem, hogy milyen lehet veled kapcsolatban lenni.

2022. jún. 30. 14:14
 10/12 anonim ***** válasza:

Szerintem ha elnézést kérsz, és ezt 1-2 nap alatt tolerálni tudja, akkor minden oké... mindkét fél részéről.

Ha nem, akkor nagyon gyermek még a párod, és bizony majd később a valóban nehéz szituációkban nem lesz egyszerű vele...

2022. jún. 30. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!