Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Le r***coztam szex közben,miér...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Le r***coztam szex közben,miért sértődött meg,jogos?

Figyelt kérdés

Alapból nem úgy tekintek rá mint egy barátnőre,csak a szex miatt vagyok vele ezt ő is tudja,és egyébként ez miatta van mert ő sem úgy viselkedik mint egy barátnő.

Ha valami bajom van old meg magadnak,sehova nem kísér el,bármi bajom van nem oszthatom meg vele mert magasról leszarja,távolság tartó egyébként velem,és érzéketlen,egyszer nem mondta hogy szeret vagy valami, szóval egyedül érzem magam pedig velem van. Na és ebből kifolyólag nem tudok úgy bánni vele mint egy párkapcsolatban szokás egy nővel.

Aztán ment a szex és csak úgy kicsúszott a számon,nem direkt akartam "most megb..lak te rib..nc" és erre fel megsértődött meg sírt,majd elküldött hogy menjek inkább a haverjaimmal valahova.

Erre azt mondtam neki hogy csak a szex miatt mondtam neki,mert felizgatott (nem hitte el). Na de akkor miért van megsértődve?

Ilyen miatt megsértődnétek?

29F 35N

2021. jún. 8. 17:03
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
83%
Én nem sértődnék meg, de ez nem mindenkinek fér bele, viszont ha tényleg úgy viszonyul hozzád ahogy leírtad akkor nem tudom minek vagy vele.
2021. jún. 8. 17:09
 2/19 anonim ***** válasza:
83%
Hat eleg kemenyen hangzik az biztos
2021. jún. 8. 17:09
 3/19 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom miért kapta fel így a vizet,de nem is akar velem beszélni most.
2021. jún. 8. 17:14
 4/19 anonim ***** válasza:
96%
Mert rosszul esik a lányoknak ha lerib.ancozod, még akkor is ha esetleg azok.
2021. jún. 8. 17:16
 5/19 anonim ***** válasza:
81%
Primitív bunkó vagy, ennyi mindössze a probléma.
2021. jún. 8. 17:17
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem sertodnek meg, talan fel is izgatna, de ez en vagyok.
2021. jún. 8. 17:17
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
én élvezném
2021. jún. 8. 17:21
 8/19 anonim ***** válasza:
85%
Ha amúgy nem szoktál ilyet mondani, akkor veheti magára...
2021. jún. 8. 17:55
 9/19 anonim ***** válasza:
60%
Mert a nőknek lelkük van barátom. Szóval ha nem BDSM-be hajló a kapcsolat vagy nem vagy 100%-ig biztos benne hogy felspanolja a lányt is akkor kerüld a jövőben a hasonló megnyilvánulást.
2021. jún. 8. 18:13
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretem, ha néha kicsúszik ilyen a partnerem száján - pedig van lelkem, igen -,de ha nagyon szenvedélyes a szex, nekem ennyi belefér. Nem mindenkinek izgató és esik jól az ilyesmi. Ha ennyire bántja, próbáld újra megbeszélni vele, tedd valahogy jóvá.
2021. jún. 8. 18:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!