Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Le r***coztam szex közben,miért sértődött meg,jogos?
Alapból nem úgy tekintek rá mint egy barátnőre,csak a szex miatt vagyok vele ezt ő is tudja,és egyébként ez miatta van mert ő sem úgy viselkedik mint egy barátnő.
Ha valami bajom van old meg magadnak,sehova nem kísér el,bármi bajom van nem oszthatom meg vele mert magasról leszarja,távolság tartó egyébként velem,és érzéketlen,egyszer nem mondta hogy szeret vagy valami, szóval egyedül érzem magam pedig velem van. Na és ebből kifolyólag nem tudok úgy bánni vele mint egy párkapcsolatban szokás egy nővel.
Aztán ment a szex és csak úgy kicsúszott a számon,nem direkt akartam "most megb..lak te rib..nc" és erre fel megsértődött meg sírt,majd elküldött hogy menjek inkább a haverjaimmal valahova.
Erre azt mondtam neki hogy csak a szex miatt mondtam neki,mert felizgatott (nem hitte el). Na de akkor miért van megsértődve?
Ilyen miatt megsértődnétek?
29F 35N
Ha nem egyeztetek meg, hogy hívhatod r*b@ncnak sz*x közben, akkor nem teheted meg.
Akkor sem, ha csak sz*xkapcsolat
Nekem mondja a férjem, de meg is beszéltük évekkel ezelőtt. Ágyon kívűl nem mondhatja, nem is akarja. Az nem ugyanaz a helyzet.
De sok lány ezt nem élvezi. Nagyon sok. Ő is ilyen. Neki ez nem játék, hanem sértés
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!