Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért titulálja a világ a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért titulálja a világ a nőket kurvának, ha fiatalon "kiélik" magukat?

Figyelt kérdés
Nem is a kiélés a jó szó, mert az pont kurvás, hanem egyszerűen csak éli a fiatalságát?
2022. jún. 23. 19:19
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:

Srác esetén viszont _még szexre sem_ kell senkinek ilyen helyzetben.

Szóval még mindig a női oldal van előnyösebb helyzetben.

Persze, úgy, hogy egy nő bármikor kaphat testi kontaktust, amikor vágyik rá, nehéz megérteni azt, hogy ez mennyivel rosszabb és lélekölőbb, hiszen aki ehet, amikor csak akar, annak beszélhet valaki az éhezésről.

Szóval nem fogom sajnálni azt a nőt, akire előnytelen külseje miatt csak szex okán érdeklődnek a férfiak, mert ugyanilyen helyzetben lévő srácnak még ennyi sem jut ki.

A párkeresés szintjén a férfi oldal van egy lépéssel hátrányban.

2022. jún. 24. 08:36
 42/49 anonim ***** válasza:

#40 igen, beszéltem ilyen nővel innen az oldalról, ugyanezt mondta.

Mint kiderült, hát próbálkoznak, csak az egyik túl messze lakik, a másikkal egy munkahelyen dolgoznak, a harmadik csak szexet akart, a negyedik túl idős hozzá - és akkor így pörgött is a lista, hogy nagyon is válogathat, csak épp a nagy tökéletes nincs, akit akarna - nem pedig jelentkező ne lenne.

Ja, hát kérem?

Egy férfi örül(ne), ha bárki is próbálkozna nála a női oldalról. Nem hogy sorban hajtsa el ilyen-olyan okokból őket, még úgy is, hogy mint ez a lány, túlsúlyos és nem túl vonzó megjelenésű.

Férfiben egy ilyen fel is kötheti magát, mert sosem fog kelleni senkinek.

Ellenben nőben még így is válogathat, és olyanokat dob vissza, akik messze szintje felett vannak egyébként férfiben.

Lássuk be, egy férfi sokkal megengedbőbb. Ha van is ideálja, hiába vörös hajú, zöld szemű, göndör, alacsony lányt képzelt el magának, tud szerelmes lenni egy szőke, szögegyenes hajú, kék szemű, magas lányba is. Ahogyan másmilyen lányba is.

Nőknél csak úgy dobálják a jó pasikat is balra tinderen, mert "nem elég magas, nem tetszik az inge, nem jó a frizurája, nem kék hanem barna a szeme, nem tetszik a szakál rajta", stb. Csomó esetben változtatható dolgok kapcsán is. Például lehet, egy másik képen, ahol már máshogy van fésülve a haja, tetszene. Ki van próbálva, volt itt egy tesztkérdés ezzel kapcsolatosan.

Egy férfit pont nem érdekel a ruha, vagy hogy milyen környezetben fotózza magát a lány, barátokkal van-e a képen, mások készítik-e róla a képet, vagy szelfi, a szobájában van-e, mosolyog-e, van-e kutya a képen, stb.

Persze, értem, hogy evoluciós oka van. A nőnek egy petesejtje van kilenc hónapra, plusz a szoptatás ideje, így a legjobb lehetséges génállományt keresik, amit csak elérhetnek, míg a férfi akár naponta több utódot is tud menteni, így sokkal megengedőbb a pár terén.

Csak ne csináljunk úgy, mintha a nőnek ne lenne könnyebb dolga.

A különbség az, hogy a nőnek _tökéletest_ nehéz találni, mert ilyen-olyan okból valamiért nem jó ez se, az se. (Ezért vonzóbbak ösztönösen a nőknek azok a pasik, akik kapcsolatban vannak, mert az valaki más szűrőjén már átment, vagyis előnyösebb).

A srácoknak pedig eleve _olyat_ nehéz találni, aki szóba állna velük. És (a fenti okból) még akkor is kosarat kaphatnak, ha szintjük alá mennek. Ez pedig nagyon önbizalomromboló hosszú távon.

Van ebben némi differencia.

2022. jún. 24. 08:53
 43/49 anonim ***** válasza:
100%

Jóó!

Álljunk meg egy szóra!

Kevés olyan "csúnya" nöt láttam akit nem dugt@k meg!

Ami nedves és meleg abban már áztatnak is!

Egy nőt csak abban az esetben nem varrnak le, ha otthon ül egész nap, vagy mosdatlan már annyira.

2022. jún. 24. 08:54
 44/49 anonim ***** válasza:

"aki ehet, amikor csak akar, annak beszélhet valaki az éhezésről"

Akinek bármilyen reszelés során orgazmusa van, annak beszélhet valaki az izgalmi állapot hiányáról és az orgazmus nélküli, akàr fájdalmas dugdosásról, amiben SEMMI élvezete nem rejlik, mert a kihasználó fél kizárólag a saját kielégülését tartja szem előtt.

Tényleg ennek kéne örülni?

2022. jún. 24. 09:10
 45/49 anonim ***** válasza:
100%

Azért ne csináljunk úgy, mintha egy nem tökéletes herceggel való szex kb. a nemi erőszak traumáját hozná.

Próbáljuk ki, milyen az, amikor évekig feléd sem köpnek, mennyire értékeled át közben az érintés fontosságát az életben.

Még harmonikus kapcsolatban is sok nőnek eleve nincs orgazmusa konkrétan a hüvelyi behatolástól, mégis kielégítő számára az együttlét.

2022. jún. 24. 09:56
 46/49 anonim ***** válasza:

"Még harmonikus kapcsolatban is sok nőnek eleve nincs orgazmusa konkrétan a hüvelyi behatolástól, mégis kielégítő számára az együttlét."

Igen, mert ott a partner megoldja másképp, odafigyel, stb.

Orgazmus után meg lehet szexelni.

De a fenti kategória, amiről írtam, az minden, csak nem jó.

Sőt, kimondottan szar, mikor valaki csak használati tárgyként kezel.

Igen, ennél a SEMMI is jobb, bármilyen hihetetlen.

És kib.szott idegesítő, mikor valaki meg akar győzni másokat, hogy CSAK az ő problémája probléma, a másiké nem, úgy, hogy ki se próbálta.

2022. jún. 24. 11:39
 47/49 anonim ***** válasza:
51%
Én amikor megtudtam hogy a barátnőm már több fszt fogott mint kilincset azonnal kidobtam. mikor ezt elismerte. Én annak a híve vagyok nő ne legyen sok férfival, férfi lehet sok nővel. És az a durva hogy szexeltem is vele meg minden. Kicsit be könnyeztem ezt nem lehet feldolgozni.
2022. jún. 24. 12:14
 48/49 anonim ***** válasza:

Na, ha majd kipróbáltad, hogy milyen évekig a semmi, és nem azért, mert te úgy választasz, hanem mert el vagy zárva a lehetőségtől, akkor visszatérünk erre.

Ne gondold, hogy a férfinek egy partravetett bálna kell, aki halottat játszik aláfekve szex közben, nem érzi rajta, hogy kívánná őt - egy férfinak is kell, hogy azt érezze, kívánják -, de a SEMMINÉL még ez a pszeudó-szeretkezés is jobb, mint magányosan, a négy fal között elsorvadozni azon a gondolaton, hogy mások, akik szerencsések voltak a genetikai lottón, kapcsolatban élnek, olyan nővel, akit kívannak is, és aki viszont kívánja őket, nem csak "szolgáltatásként" tekint a szexre a stabil párkapcsolat fizikai-lelki előnyeiért.

Majd ha egy kutya nem áll le azért, hogy rádvizeljen, akkor átértékelnéd ezt a "ennél a semmi is jobb" szöveget. Mert bizony egészen más, ha van lehetőséged, de nem élsz vele - ellenben ha úgy támad kedved, azonnal van egyéjszakás -, vagy ha eleve lehetőséged sincs rá, és nem kapsz még egy kézérintést sem.

Mert ezeknél az éveknél még a lapos szex is jobb.

"És kib.szott idegesítő, mikor valaki meg akar győzni másokat, hogy CSAK az ő problémája probléma, a másiké nem, úgy, hogy ki se próbálta."

Na, pontosan erről beszélek. Addig, amíg nektek az a problémátok, hogy lenne ugyan lehetőségetek, csak a kínálat nem elégíti ki a komplex igényeiteket, ne játsszátok el a világfajdalmat olyanoknak, akik eleve el vannak zárva attól, hogy akár szint alá menve is bárki beléjük törölje egyáltalán a cipőjét.

Mert ez ordító különbség.

Egészen más, ha valaki válogathat egy láda almából, csak ez túl kicsi, ez túl nagy, ez túlérett, ez éretlen, ez zöldalma, ez stb.

Vagy ha eleve nincs alma, amit megehetne, csak az éhezés.

2022. jún. 24. 17:13
 49/49 anonim ***** válasza:

Mindig irigyeltem ezeket a nőket, csak kevés nő kèpes erre sajnos :(

37n

2022. jún. 24. 17:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!