Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért titulálja a világ a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért titulálja a világ a nőket kurvának, ha fiatalon "kiélik" magukat?

Figyelt kérdés
Nem is a kiélés a jó szó, mert az pont kurvás, hanem egyszerűen csak éli a fiatalságát?
2022. jún. 23. 19:19
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
0%

Ha jók az exei, nem bánom. Gondolom akkor én is jó parti vagyok, és a barátnőm is jó csaj. Ha kiderül, hogy valami hülye vagy lúzer kúrogatta, akkor hirtelen én is annak érzem magam. Ha valaki kiéli magát, akkor biztosan sok jó faszinak csak a szexre kellett, és biztosan becsusszant, hogy lúzereknek adta oda magát.

Ez egy ok.

2022. jún. 23. 22:13
 32/49 anonim ***** válasza:
74%
A rosszindulatú pletykának, nyelvköszörülésnek a legfőbb oka az irigység, a frusztráció. Azok k.rvázzák leghangosabban a nőket akik tudat alatt nagyon is meg akarnák kapni, de vagy lepattintja őket a csaj, vagy szoronganak a miatt hogy tudják nincs rá esélyük.
2022. jún. 23. 22:30
 33/49 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom régi korok öregeitől maradt meg az ami mind a mai napig megtalálható, hogy a férfinak mindent lehet míg nőnek kuss a neve.

Másfelől szerintem azért, mert szinte minden esetben a nő dönti el, hogy lefekszik-e a pasival vagy nem. Ezt úgy értem, hogy normális esetben a férfinak kell kezdeményeznie udvarolnia azaz teljesítményt belevinni abba, hogy a kinézet hölgy ágyba bújjon vele. De ha a lány nem akarja akkor udvarolhat akárhogy nem fog kötélnek állni. (Persze ez fordított esetben is megvan, de az a ritkábbik mikor egy lány hajt a pasira és még ritkább hogy visszautasítást is kap.)

Szóval a lényeg amit mondani akarok, hogy ha a lány úgy akarja akkor egy olyan pasival is lefekszik aki udvarolni bókolni se tud, míg fordított esetben ha ez a srác akar lefeküdni bármelyik csajjal akkor nem fog neki menni, mert nem képes szimpátiát kelteni a másikban. Más területen is azt tartja a legtöbb ember többre aki kevesebb esélyekkel ugyan azt a teljesítményt eléri.

2022. jún. 23. 22:37
 34/49 anonim ***** válasza:

Eszembe jutott valami.

1. Adott egy csúnya nő (tök mindegy, hogy kövér/a feje ronda/akármi, a lényeg, hogy előnytelen külsejű.)

Ebből adódóan nehezen megy a pasizás.

Az ő trófeái végeredményben akkor neki is dicsőség?

(Azért nem úgy ment ez neki, mint a Pamela Andersonnak fénykorában...)

2. A pasi, aki az 1.ben szereplő típust keféli.

Na, a pasinak ez mennyire dicsőség?

2022. jún. 23. 22:52
 35/49 anonim ***** válasza:
52%

Miért külső alapján ítéljük és értékeljük az embereket?

Persze ez egy fontos tényezője a vonzalomnak és kell a szexualitáshoz is, de külsőségek alapján megítélni elég felületes szerintem.

Az ember természete, lelke nagyon sokat hozzá tesz az egész sztorihoz, ha nem többet mint a külseje. (itt a dicsőségre gondolok amit írtál, illetve arra, hogy lefekszik-e a másikkal.)

2022. jún. 23. 23:19
 36/49 anonim ***** válasza:

35

Valamilyen szinten biztos büszke pár jó fogására, de mindig arra panaszkodnak, hogy a jó pashyknak csak szexre kelle(né)nek. Headcountra nem hiszem, hogy lehet panaszuk. A rondácska nőknél egy csomó olyan pali is bepróbálkozik, akik jó nőknél még álmukban sem. A headcount nekik sem dicsőség.

A pali talán be nem mutatná a barátainak, de mégiscsak eljutott addig a szintig, hogy beléhelyezte azt a bizonyos lőcsöt. Sőt, akinek csak rondák jutnak, annak nem ritkán ehhez igazodik az ízlése is, ő talán még kifejezetten büszke is rá.

2022. jún. 23. 23:32
 37/49 anonim ***** válasza:

"Sőt, akinek csak rondák jutnak, annak nem ritkán ehhez igazodik az ízlése is, ő talán még kifejezetten büszke is rá."

Vagy inkább folyamatosan rombolja az önértékelését, hogy bár magát nem tartja rondának, csak a kövér, kapafogú, zsíroshajú nőknél probálkozhat - rosszabb esetben még ilyen nő is kosarat ad, hiszen egy nőre mindig (még ha ronda is), több a kereslet, és szintje felett válogathat.

2022. jún. 23. 23:45
 38/49 anonim ***** válasza:

38

Nem válogathat a szintje felett, csak a tündérmesékben. Feltéve, hogy kapcsolatot keres, nem egy embert, aki darab hús módjára megtölti.

2022. jún. 24. 00:22
 39/49 anonim ***** válasza:
Rondácska nőknèl senki nem próbálkozik, de még az átlagosaknál sem igazán.
2022. jún. 24. 05:31
 40/49 anonim ***** válasza:
Nem lesz attól qrva. Én azt mondom élje csak ki magát.
2022. jún. 24. 05:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!