Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért titulálja a világ a nőket kurvának, ha fiatalon "kiélik" magukat?
Szerintem nem ér kevesebbet, csak tudom akkor, hogy nincs önkontrollja és azt is tudom, hogy ilyen csajjal összefeküdni biztos nem akarok.
Főleg demiszexuálisként nehéz néha megérteni az alkalmi szexet.
21/f
Nem a világ!
Csak az ilyen csekély értelmüek, ahogy te is fogalnazol " Nem is a kiélés a jó szó, mert az pont kurvás, ... "
Csak megjegyzem, kurca, prosti aki anyagi ellenszolgáltatás ellenében nyújt szexuális szolgáltatást. Ez min. heti 2x-i alkalom.
És akkor megint felvetődik, hogy a pasik se legyenek már büszkék magukra, ha guruló krumplit is megb...k!
Akkor mit mondasz arra a csajra, aki lefekszik mindenkivel akivel tud? :D
És az ilyen pasira mit mondunk?
"Évente egy max kettő, az még elmegy."
=> Na baszkikám, figyelj már, ha egy nőt kidob a pasi mondjuk 2-3 hónap után, a következőt meg ő, mert nem működik a dolog, akkor abban az évben már inkább ne is pasizzon, mert túlmegy a kvótán? 🤣
Mint ahogy írtam eddig.
"Mert a nőknek alig kell energiát befektetni, hogy szexhez jussanak, a férfiaknak meg jóval többet."
Ha nőként mindenkivel lefekszel ahhoz semmit sem kell tenned, de hogy férfiként sok alkalmid legyen azért kell tenned.
Ez egyáltalán nem az amit mondtam.
Azért különbség van aközött hogy minden héten mással fekszel, mint egyetlen egy ember.
De gondolom túlzások nélkül már fórumokra nem is lehet írni.
Se nem az arab világban, se nem a középkorban élünk, a beszűkült, beteg gondataid tartsd meg te is maganak...
#13 te mit mondasz arra a pasira aki a guruló krumplit is?
Ha ezt meg szingliként csinálja lány/nő, vagy pasi akkor közötök!?
Csak jó köszörülni a nyelvet, itélkezni, ...
Míg a magatok szemében a gerendát nem veszitek észre.
Ha te ilyen csajjal nem jönnél össze, szíved joga.
De bélyegezni nincs jogotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!