Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért titulálja a világ a nőket kurvának, ha fiatalon "kiélik" magukat?
"te mit mondasz arra a pasira aki a guruló krumplit is?"
Minden pasi megdugná a guruló krumplit is. Viszont aki van olyan jó pasi, hogy _meg is tudja_, akit csak akar, az értékes.
Ellenben egy nőnek semmit nem kell tennie, hogy szexben legyen része.
De megfordítom a kérdést:
Miért lúzer az a pasi, aki szűz, míg nőkben senki nem kéri számon? Ugyanaz a helyzet. Csak fordítva.
#21 #19 vagyok 😂
Bocsájt meg, de ... szóval ... próbálom finobban fogalmazni ... egyszerű vagy mint a faék ha azt hiszed a #20 is én vagyok. Úgyhogy benézted akkor. :/
Tessék.
#18 és #20 én vagyok, #19 meg más.
Hihetetlen, hogy többen vagyunk egy véleménnyel, lúzerkám?
"Miért lúzer az a pasi, aki szűz, míg nőkben senki nem kéri számon? Ugyanaz a helyzet. Csak fordítva."
Nem lúzer az se egy bizonyos korig. (Úgy 21 éves korig kb.)
Amin túl a nőnél sem normális, hiába magyarázzák bele...
Azért kívancsi vagyok, próbáltál-e már 21 éves szűz srácként érvényesülni párkeresésben. Persze, most rámondhatod biankó, csak hogy alátámaszd az állaspontodat, hiszen nincs semmi tétje, de te se azt preferálnád több jelentkező közül, aki 21 évesen még egy kapcsolatot nem tudott összehozni, "olyan lúzer".
(Merthogy ez a kettő együtt jár. Ilyenkor ugye rávágják, hogy "jaa? Hát ha komoly kapcsolata sem volt, az tényleg gáz" - na, hát ha lett volna komoly kapcsolata, annak része lett volna a szex is.)
Na jóó ez férfiként is tetszett. Frappáns.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!