Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Sokan miért hiszik szentül,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokan miért hiszik szentül, hogy a női melleknek semmi közük a szexualitáshoz, és csak a nyugati kultúrák szexualizálták, miközben én világ életemben fel szoktam izgulni a női mellekre, mindenféle világnézettől függetlenül?

Figyelt kérdés
Már óvodás koromban is mindig felizgattak a meztelen női mellek, mondhatni ösztönösen.
2022. ápr. 22. 15:21
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
12%
Kik azok a sokan? Ilyennel, hogy semmi szexuális nincs a női mellekben, az pusztán társadalmi koncepció, eddig csak néhány amerikai szentfazék vagy radikális feminista weboldalán találkoztam.
2022. ápr. 22. 15:31
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként pedig alapszabály: izgulsz, amire izgulsz. Amíg nem ártasz vele másoknak vagy sértesz vele törvényt, addig senkinek semmi köze hozzá.
2022. ápr. 22. 15:32
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezt elég kevesen hiszik. Nem tudom honnan vetted? (Tény, hogy vannak/voltak olyan kisebb törzsi egységek ahol nem csapnak nagy felhajtást egy pucér mellnek.)
2022. ápr. 22. 15:34
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Egészségedre, s mi mit kezdjünk ezzel az infóval hogy te gerjedsz a női mellekre? 😂
2022. ápr. 22. 15:43
 5/16 anonim ***** válasza:
25%

"(Tény, hogy vannak/voltak olyan kisebb törzsi egységek ahol nem csapnak nagy felhajtást egy pucér mellnek.)"

...ami persze nem jelenti, hogy semmi szexuálisan vonzót nem találnak benne, csak azt, hogy náluk megszokott dolog a fedetlen női mell.

2022. ápr. 22. 15:52
 6/16 anonim ***** válasza:
72%
Nem, kedves #5, azoknál a meleg égövi népeknél, ahol a mindennapi életben a nők melle fedetlen, ott a mellnek semmilyen szexuális értéke nincs, kizárólag a gyerek táplálására való. Nálunk is meglepően sok férfi negligálja a melleket, illetve a szemének fontos, de nem izgatja annyira, hogy az ágyban is foglalkozzon velük. Nőben is van, akinek nem érzékeny a melle, magam is tapasztaltam ilyet, igaz, hétből csak egy nőnél.
2022. ápr. 22. 22:17
 7/16 anonim ***** válasza:
53%

"Nem, kedves #5, azoknál a meleg égövi népeknél, ahol a mindennapi életben a nők melle fedetlen, ott a mellnek semmilyen szexuális értéke nincs, kizárólag a gyerek táplálására való."

Kedves #6, ez egy tévhit, amit főleg azok szoktak nyomatni, akiknek elegük van a mellek nyugati kultúrában jellemző erkölcsi és szexuális vonatkozásaiból. A gyerek táplálására a mellben található tejmirigyek valók, a mellek gömbölyű formáját adó zsírszövetnek semmi szerepe nincs benne. A mell egy erotikus és figyelmet élvező testrész azoknál a népeknél is, akik nem takarják el, és gyakran nekik is megvan a saját kultúrán belüli mell-ideáljuk. A fő (és igen lényeges) különbség, hogy náluk nincs extra felháborodás/felizgulás/stb. a fedetlen mellektől, hiszen megszokott dolog. Kicsit ahhoz lehetne hasonlítani, amikor nyári melegben strandon vagy más szabadidős tevékenységek során neki vagyunk vetkőzve, és sok olyan testrészünk fedetlenül marad, amit mások szexuálisan vonzónak találhatnak.

2022. ápr. 23. 00:43
 8/16 anonim ***** válasza:
56%
Teljesen igazad van abban, hogy tudják, hogy milyen a szép mell. Ahogyan mi viszonyulunk egy nő szép szeméhez, vagy hajához, úgy vannak ők is a mellel. Ám nincs a számukra szexuális töltete. Én is megsimogatom a barátnőm haját, tetszik a búzavirágkék szeme, de nem érzek bizsergést. Az arab világ egy részében, ahol a nők teljesen eltakarják a testüket, ott egy kivillanó válltól a férfiaknak merevedésük lesz, egyébként Európában 300 éve ugyanez történt, ha a renaissance korban egy úrinőnek kilátszott a bokája, szexuálisan roppant izgatónak számított.
2022. ápr. 23. 07:02
 9/16 anonim ***** válasza:
78%

Visszakérdezek: sokan miért hiszik szentül, hogy az izzadt női talpaknak semmi közük a szexualitáshoz..., miközben én világ életemben fel szoktam izgulni a savanyú szagú női talpakra, mindenféle világnézettől függetlenül?

Ha beleolvasol a GyK kérdéseibe és a válaszokba, láthatod, hogy bőven vannak fiúk ilyen érzésekkel.

2022. ápr. 23. 07:32
 10/16 anonim ***** válasza:
38%

"Ahogyan mi viszonyulunk egy nő szép szeméhez, vagy hajához, úgy vannak ők is a mellel. Ám nincs a számukra szexuális töltete."

Inkább kb. úgy, mint mi nyáron a formás combokkal, vagy strandon a fenékkel, ami egyáltalán nem ritka látvány, ettől még sokunk számára nagyon izgató és erotikus. (nyilván nem mindenki tartja vonzónak és érzi a "bizsergést", de néhány kivétel semmit jelent - ilyen erővel hagyhatnánk az egész beszélgetést, hisz néhány férfi nem is a nőktől jön izgalomba).

Még egyszer: ha a mellnek pusztán a szoptatás a funkciója bármi egyéb szexuális jelentőség nélkül, mit keres benne az érett korban gömbölyű formát biztosító zsírszövet? Lehetne úgy is, mint a gorilláknál, hogy a nősténynek kizárólag terhességkor duzzadnak meg az emlői, egyébként viszont ugyanolyan kicsi, mint a hímé.

2022. ápr. 23. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!