Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokan miért hiszik szentül, hogy a női melleknek semmi közük a szexualitáshoz, és csak a nyugati kultúrák szexualizálták, miközben én világ életemben fel szoktam izgulni a női mellekre, mindenféle világnézettől függetlenül?
"(Tény, hogy vannak/voltak olyan kisebb törzsi egységek ahol nem csapnak nagy felhajtást egy pucér mellnek.)"
...ami persze nem jelenti, hogy semmi szexuálisan vonzót nem találnak benne, csak azt, hogy náluk megszokott dolog a fedetlen női mell.
"Nem, kedves #5, azoknál a meleg égövi népeknél, ahol a mindennapi életben a nők melle fedetlen, ott a mellnek semmilyen szexuális értéke nincs, kizárólag a gyerek táplálására való."
Kedves #6, ez egy tévhit, amit főleg azok szoktak nyomatni, akiknek elegük van a mellek nyugati kultúrában jellemző erkölcsi és szexuális vonatkozásaiból. A gyerek táplálására a mellben található tejmirigyek valók, a mellek gömbölyű formáját adó zsírszövetnek semmi szerepe nincs benne. A mell egy erotikus és figyelmet élvező testrész azoknál a népeknél is, akik nem takarják el, és gyakran nekik is megvan a saját kultúrán belüli mell-ideáljuk. A fő (és igen lényeges) különbség, hogy náluk nincs extra felháborodás/felizgulás/stb. a fedetlen mellektől, hiszen megszokott dolog. Kicsit ahhoz lehetne hasonlítani, amikor nyári melegben strandon vagy más szabadidős tevékenységek során neki vagyunk vetkőzve, és sok olyan testrészünk fedetlenül marad, amit mások szexuálisan vonzónak találhatnak.
Visszakérdezek: sokan miért hiszik szentül, hogy az izzadt női talpaknak semmi közük a szexualitáshoz..., miközben én világ életemben fel szoktam izgulni a savanyú szagú női talpakra, mindenféle világnézettől függetlenül?
Ha beleolvasol a GyK kérdéseibe és a válaszokba, láthatod, hogy bőven vannak fiúk ilyen érzésekkel.
"Ahogyan mi viszonyulunk egy nő szép szeméhez, vagy hajához, úgy vannak ők is a mellel. Ám nincs a számukra szexuális töltete."
Inkább kb. úgy, mint mi nyáron a formás combokkal, vagy strandon a fenékkel, ami egyáltalán nem ritka látvány, ettől még sokunk számára nagyon izgató és erotikus. (nyilván nem mindenki tartja vonzónak és érzi a "bizsergést", de néhány kivétel semmit jelent - ilyen erővel hagyhatnánk az egész beszélgetést, hisz néhány férfi nem is a nőktől jön izgalomba).
Még egyszer: ha a mellnek pusztán a szoptatás a funkciója bármi egyéb szexuális jelentőség nélkül, mit keres benne az érett korban gömbölyű formát biztosító zsírszövet? Lehetne úgy is, mint a gorilláknál, hogy a nősténynek kizárólag terhességkor duzzadnak meg az emlői, egyébként viszont ugyanolyan kicsi, mint a hímé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!