Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokan miért hiszik szentül, hogy a női melleknek semmi közük a szexualitáshoz, és csak a nyugati kultúrák szexualizálták, miközben én világ életemben fel szoktam izgulni a női mellekre, mindenféle világnézettől függetlenül?
#10, ne keverd a dolgokat. Csak azokról a férfiakról állítottam, hogy nincs szexuális szerepe a számukra a női mellnek, akik azokban a törzsekben élnek, ahol a nők melle nincsen eltakarva.
Mielőtt helytelenül következtetnél, én kifejezetten mellmániás vagyok.
A példád a gorillákről igaz, de nem bizonyít sokat; ha ránézel egy tehénre, a hatalmas tőgye tele van zsírszövettel, de még sosem hallottam olyat, hogy a bika nézegette, érintgette volna, és ha a tehén nem sárlik, nem ivarzik, a bika unottan elfordul a legduzzadtabb, leggömbölyűbb tőgytől is. A mellek szerepe az emberi szexualitásban szociális alapokon nyugszik, de engem akkor is nagyon izgatnak.
#11 A kérődzőknél elég sok szerv másképp működik. Maradjunk a főemlősöknél: az összes többi vígan elvan gömbölyű és nagy mellek nélkül, csak az ember nem. Miközben semmi funkciója azon túl, hogy az érettséget és termékenységet jelzi. Amihez pont a szexuális vonzalom szokott kapcsolódni. Nem bonyolult.
A törzsekben pedig továbbra is szexuálisan kiemelt szerepű testrész, csak nem tartják fontosnak emiatt eltakarni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!