Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Sokan miért hiszik szentül,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokan miért hiszik szentül, hogy a női melleknek semmi közük a szexualitáshoz, és csak a nyugati kultúrák szexualizálták, miközben én világ életemben fel szoktam izgulni a női mellekre, mindenféle világnézettől függetlenül?

Figyelt kérdés
Már óvodás koromban is mindig felizgattak a meztelen női mellek, mondhatni ösztönösen.
2022. ápr. 22. 15:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
28%

#10, ne keverd a dolgokat. Csak azokról a férfiakról állítottam, hogy nincs szexuális szerepe a számukra a női mellnek, akik azokban a törzsekben élnek, ahol a nők melle nincsen eltakarva.

Mielőtt helytelenül következtetnél, én kifejezetten mellmániás vagyok.

A példád a gorillákről igaz, de nem bizonyít sokat; ha ránézel egy tehénre, a hatalmas tőgye tele van zsírszövettel, de még sosem hallottam olyat, hogy a bika nézegette, érintgette volna, és ha a tehén nem sárlik, nem ivarzik, a bika unottan elfordul a legduzzadtabb, leggömbölyűbb tőgytől is. A mellek szerepe az emberi szexualitásban szociális alapokon nyugszik, de engem akkor is nagyon izgatnak.

2022. ápr. 23. 23:47
 12/16 anonim ***** válasza:
0%

#11 A kérődzőknél elég sok szerv másképp működik. Maradjunk a főemlősöknél: az összes többi vígan elvan gömbölyű és nagy mellek nélkül, csak az ember nem. Miközben semmi funkciója azon túl, hogy az érettséget és termékenységet jelzi. Amihez pont a szexuális vonzalom szokott kapcsolódni. Nem bonyolult.

A törzsekben pedig továbbra is szexuálisan kiemelt szerepű testrész, csak nem tartják fontosnak emiatt eltakarni.

2022. ápr. 24. 11:52
 13/16 anonim ***** válasza:
Feladom. Téged a tények nem zavarnak. A melleknek sem a mérete, sem az alakja nincs semmilyen kapcsolatban a termékenységgel, de még az anyatej termeléssel sem. Amikor az anya szoptat, megnő, de akkor már túl van a nő a csáberő bedobásán.
2022. ápr. 24. 13:19
 14/16 anonim ***** válasza:
Szerintem is, csak itt a nyugati világan van ez az eltulzott örült hisztéria a női mellekkel, és úgy általában szex körül. Emlékszem, mikor Janet Jackson az Oszkáron megmutatta a fél melének a harmadát 2 másodpercre, kis hiján polgárháború tört ki az országban. Szóval a nyugati világban, teljesen beteg eltorzult modon viszonyulunk a szexulításhoz.
2022. ápr. 24. 15:39
 15/16 anonim ***** válasza:
Van igazság ebben, Amerika egyszerre roppant prűd és szabados is, a mellbimbó sosem látszhat, még textilen át sem, bizonyos szavakat kipontoznak, kifütyülnek, de mindenki tudja, mit kell a pontok helyére irni, ugyanakkor nedves póló versenyeket rendeznek, és a Playboy mindenhol kapható.
2022. ápr. 24. 16:28
 16/16 anonim ***** válasza:
#12, azt tudtad, hogy a XIX. század végét, XX. elejét egy nagyon komoly szexuális szabadosság jellemezte? Érdekes, hogy ugyanakkor a női szépségideál lapos volt! A mellek csak az 1940-es évektől jelentek meg a divatlapokban, a pin-up lányoknak azóta nőtt mellük, mindjárt D kosaras .:)
2022. ápr. 24. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!