Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, első találkozásnál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, első találkozásnál meddig mentek el?

Figyelt kérdés
Mi az ami belefér? Volt elsőre már kicsit extrémebb is? Akár kellékek, akár helyszín?

2022. jún. 16. 23:21
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Köszönöm a dicsérő szavakat és az elismerést , jól esik .

De köszönöm az őszinte véleményt és a jó tanácsokat is , valamint a távlatokban a jó kívánságokat .

2022. jún. 17. 00:39
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

#11 a csókot mindig neked kell kezdeményezned! Belenézel a szemébe és közelhajolsz. Ha nem vagy erőszakos, nem szorítod sarokba, nem érzi magát megtámadva akkor nem fog sem tökön rúgni, sem pofon verni akkor sem ha nem akar csókot max. elhúzódik hogy nem.

Mit is veszítettél? Semmit - így is úgy is offos lett volna a történet. Ha normálisan csinálod nem erővel akkor nem gáz. Ha viszont bejön akkor tiéd a nyeremény :)

A válaszaid alapján elég értelmesnek tűnsz ahhoz hogy összejöjjön, ne add fel!

2022. jún. 17. 00:57
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Az őszinte és segítő szavakat , mindig szívesen fogadom .

A jó szándékú tanácsok is jól jönnek mindig .

Hála istennek , elég kitartó típus vagyok , nem adom fel , s bízok a mielőbbi sikerben .

Még egyszer köszönök minden segítséget.

2022. jún. 17. 01:06
 14/22 anonim ***** válasza:
61%
Szájjal kielégítem.Imádom a sperma ízét.L
2022. jún. 17. 02:09
 15/22 anonim ***** válasza:
24%
Kellékek 🤣🤣🤣
2022. jún. 17. 05:30
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak szexkapcsolatról van szó, akkor se biztos (sőt), hogy lesz szex vagy akármi is.

Nem fogom minden baromnak szétnyitni a lábam, ennyire azért vagyok büszke.

2022. jún. 17. 06:21
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Első randin max csók van,szex nem fér bele.
2022. jún. 17. 07:31
 18/22 anonim ***** válasza:
27%
Az első randin a csajok (lehet van kivétel) nem szexelnek (gondolom ez a cél, legalábbis nálam ez), de olyan csajom még nem volt aki a 4 randi után ne dugott volna velem.
2022. jún. 17. 09:09
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Elnézést, de srácok, nektek nincsenek ilyen nem-szexuálisan intim igényeitek a nőkkel kapcsolatban? Én sosem dugtam első randin (volt pár egyéjszakásom vagy kifejezett szexkapcsolatom, de ott nem randiztunk), mert ha kapcsolatra vágytam, szerettem volna a másikat megismerni, megillatozni, hallgatni a nevetését, megérinteni a bőrét, vágyakozni utána. Végigsimítani a combján, átkarolni a derekát. És tőlem lovagolhat úgy mint Winnetou, ha nem tud jól csókolni, én tutira nem jövök össze vele.
2022. jún. 17. 09:30
 20/22 anonim ***** válasza:
33%

Vannak a férfinak is ilyen igényei, de az ősi ösztönök (kiben több van kiben kevesebb) a fajfenntartás elve, minél több nő megdugására ösztönöz, így sokan a szexet keressük.

Egyébként nem gond ez, mert régen is ahhoz a csajhoz mentem oda, aki külsőre tetszett, nyilván meg akartam dugni, de ha később megkedveltük egymást, jól éreztük magunkat együtt akkor komoly, hosszú távú kapcsolat alakult ki, de testiséggel kezdődött.

2022. jún. 17. 09:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!