Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, első találkozásnál meddig mentek el?
Köszönöm a dicsérő szavakat és az elismerést , jól esik .
De köszönöm az őszinte véleményt és a jó tanácsokat is , valamint a távlatokban a jó kívánságokat .
#11 a csókot mindig neked kell kezdeményezned! Belenézel a szemébe és közelhajolsz. Ha nem vagy erőszakos, nem szorítod sarokba, nem érzi magát megtámadva akkor nem fog sem tökön rúgni, sem pofon verni akkor sem ha nem akar csókot max. elhúzódik hogy nem.
Mit is veszítettél? Semmit - így is úgy is offos lett volna a történet. Ha normálisan csinálod nem erővel akkor nem gáz. Ha viszont bejön akkor tiéd a nyeremény :)
A válaszaid alapján elég értelmesnek tűnsz ahhoz hogy összejöjjön, ne add fel!
Az őszinte és segítő szavakat , mindig szívesen fogadom .
A jó szándékú tanácsok is jól jönnek mindig .
Hála istennek , elég kitartó típus vagyok , nem adom fel , s bízok a mielőbbi sikerben .
Még egyszer köszönök minden segítséget.
Ha csak szexkapcsolatról van szó, akkor se biztos (sőt), hogy lesz szex vagy akármi is.
Nem fogom minden baromnak szétnyitni a lábam, ennyire azért vagyok büszke.
Vannak a férfinak is ilyen igényei, de az ősi ösztönök (kiben több van kiben kevesebb) a fajfenntartás elve, minél több nő megdugására ösztönöz, így sokan a szexet keressük.
Egyébként nem gond ez, mert régen is ahhoz a csajhoz mentem oda, aki külsőre tetszett, nyilván meg akartam dugni, de ha később megkedveltük egymást, jól éreztük magunkat együtt akkor komoly, hosszú távú kapcsolat alakult ki, de testiséggel kezdődött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!