Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, első találkozásnál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, első találkozásnál meddig mentek el?

Figyelt kérdés
Mi az ami belefér? Volt elsőre már kicsit extrémebb is? Akár kellékek, akár helyszín?

2022. jún. 16. 23:21
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Hogy mi van??
2022. jún. 16. 23:25
 2/22 anonim ***** válasza:
74%
Első randin nálam csók sincs. Legalábbis ha akar második randit a férfi, akkor első randin jobban teszi, ha nem csókol meg.
2022. jún. 16. 23:27
 3/22 anonim ***** válasza:
85%

Első találkozásnál nálam a szex nem fér bele ha kapcsolatot akarok.

Ha alkalmit, akkor nem randizom, csak szexelek. Mikor mi.

Amikor kapcsolatra megyek, első nap ismerkedek, beszélgetek, nem egyből félre kúrok

2022. jún. 16. 23:36
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Csóknál nem tovább.
2022. jún. 16. 23:38
 5/22 anonim ***** válasza:
78%
Szopás max
2022. jún. 16. 23:42
 6/22 anonim ***** válasza:
97%

Én kb: 30 éves lehettem , amikor harmadszor randiztam egy lánnyal és az a lány azzal indokolta , hogy miért nem akar találkozni többé velem , mert nem csókoltam meg és meg sem próbáltam esetleg a csókon kívül sem többet !

De nem ez volt az egyetlen indoka , pl: nem tetszett neki , hogy 3 x is ugyan oda mentünk , egy kellemes hangulatú kis presszóba .

Azt mondta , nincsen fantáziám , mert ha lenne , mindig máshová vinném !

Ismeretlen voltam abban a városban , ö viszont nem .

Ezért javasoltam , hogy menjünk oda , ahová ő szeretné .

Ere dühös lett , mondván hogy én vagyok a férfi , majd kaptam tőle hideget s meleget , aztán ott is hagyott !

2022. jún. 16. 23:44
 7/22 anonim ***** válasza:
86%
Szopás simán, 22/lz
2022. jún. 16. 23:47
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Hát haver ez az ami mindenkinél egyénfüggő. Igaz a tétel viszont - ameddig el tudod vinni! Ettől még legyél normális és ha behúzzák a határt számodra akkor nem erőlteted annak az átlépését. Ha viszont előtte megállsz az a te bajod. Furcsa kettősség a csajozás tudománya, egyszerre legyél normális és tökös is, de rá fogsz majd érezni. Sok sikert :)
2022. jún. 16. 23:54
 9/22 anonim ***** válasza:
96%

8: Köszi a jó tanácsot . De akkor az a lány , semmi jelét nem mutatta , hogy többet akarna tőlem pl: amikor találkoztunk , vagy el köszöntünk egymástól , adhatott volna puszit a számra is , akkor lehet hogy én simán megcsókoltam volna .

De mindegy is , mert én mindig , mindenkinek önmagamat próbáltam adni , őszintén .

2022. jún. 17. 00:23
 10/22 anonim ***** válasza:
94%

#9 két pirospont barátom :)

Az első azért mert nem akarod magad megjátszani, másnak kiadni. Nincs is értelme, mert előbb-utóbb úgyis minden kiderül. S akkor átverésnek, csalódásnak fogja a másik megélni.

A második azért mert tudsz annyira kommunikálni, hogy randiig el tudsz gurítani dolgokat.

Mindazonáltal a csókot bizony neked kell kezdeményezni. Ha be is jössz egy csajnak akkor se várd hogy szájrapuszival bátorítson. Lehet a következő, lehet a 10., lehet a 100. randin jön össze a dolog. Viszont ha neked 100 randit írt a sors a könyvébe, akkor sosem éled meg ha feladod és 99-nél megállsz. Szóval, tökösen előre, csak így tovább, hajrá!

2022. jún. 17. 00:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!