Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, első találkozásnál meddig mentek el?
Első találkozásnál nálam a szex nem fér bele ha kapcsolatot akarok.
Ha alkalmit, akkor nem randizom, csak szexelek. Mikor mi.
Amikor kapcsolatra megyek, első nap ismerkedek, beszélgetek, nem egyből félre kúrok
Én kb: 30 éves lehettem , amikor harmadszor randiztam egy lánnyal és az a lány azzal indokolta , hogy miért nem akar találkozni többé velem , mert nem csókoltam meg és meg sem próbáltam esetleg a csókon kívül sem többet !
De nem ez volt az egyetlen indoka , pl: nem tetszett neki , hogy 3 x is ugyan oda mentünk , egy kellemes hangulatú kis presszóba .
Azt mondta , nincsen fantáziám , mert ha lenne , mindig máshová vinném !
Ismeretlen voltam abban a városban , ö viszont nem .
Ezért javasoltam , hogy menjünk oda , ahová ő szeretné .
Ere dühös lett , mondván hogy én vagyok a férfi , majd kaptam tőle hideget s meleget , aztán ott is hagyott !
8: Köszi a jó tanácsot . De akkor az a lány , semmi jelét nem mutatta , hogy többet akarna tőlem pl: amikor találkoztunk , vagy el köszöntünk egymástól , adhatott volna puszit a számra is , akkor lehet hogy én simán megcsókoltam volna .
De mindegy is , mert én mindig , mindenkinek önmagamat próbáltam adni , őszintén .
#9 két pirospont barátom :)
Az első azért mert nem akarod magad megjátszani, másnak kiadni. Nincs is értelme, mert előbb-utóbb úgyis minden kiderül. S akkor átverésnek, csalódásnak fogja a másik megélni.
A második azért mert tudsz annyira kommunikálni, hogy randiig el tudsz gurítani dolgokat.
Mindazonáltal a csókot bizony neked kell kezdeményezni. Ha be is jössz egy csajnak akkor se várd hogy szájrapuszival bátorítson. Lehet a következő, lehet a 10., lehet a 100. randin jön össze a dolog. Viszont ha neked 100 randit írt a sors a könyvébe, akkor sosem éled meg ha feladod és 99-nél megállsz. Szóval, tökösen előre, csak így tovább, hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!