Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki jutott már előrébb a munkahelyen, hogy lefeküdt a főnökével(főnöknőjével)?
Figyelt kérdés
Vagy pl. érettségin jobb jegyet kapott ezért?2022. jún. 5. 23:21
61/86 anonim válasza:
Az megy csak nem fórum és alig lehet beszélgetni.
63/86 A kérdező kommentje:
62.
Akkor sok sikert, aztán adjál nekik. 😂😂
2022. jún. 6. 01:28
64/86 anonim válasza:
Lakatos Levente könyveit én is tervezem elolvasni.
A tipikus szépfiúk nem az eseteim, de az ő intellektusában van valami olyan, amitől akkorát dugnék vele mint ide Moszkva...
65/86 anonim válasza:
Én a suliban többször használatam ki a lehetőséget jobb jegyekért cserébe
66/86 A kérdező kommentje:
65.
Akkor ilyen mégiscsak előfordult már. 🤔
2022. jún. 6. 02:43
67/86 anonim válasza:
A testi adottságaimat a szellemi képességeimmel és a nem túl szigorú erkölcseimmel csúcsra járatva igen gyors és látványos karriert futottam be (pl. a volt évfolyamtársaimhoz képest). Igaz, még nem vagyok miniszter, és Közt. Elnök sem - de minden benne van a pakliban.:)
69/86 anonim válasza:
65.
Ha neked megéri hogy eldobod a becsületed, hajrá. :)
70/86 anonim válasza:
#67! Mesélj a testi adottságaidról!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!