Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki jutott már előrébb a munkahelyen, hogy lefeküdt a főnökével(főnöknőjével)?
Figyelt kérdés
Vagy pl. érettségin jobb jegyet kapott ezért?2022. jún. 5. 23:21
21/86 anonim válasza:
Örülök neki. Ha mégsem jó a hely, ahol voltált/vagy, ne félj lépni. Van rengeteg diákmunka, ilyen szemponbtól nagyon szerencsések vagyunk pl Szlovákiához képest. :)
Nekik nincs idákszöviük sem, sem ehhez hasonló sok lehetőség. :/
22/86 A kérdező kommentje:
21.
Köszönöm szépen a tanácsot, ha úgy lesz, hogy nem bírom, akkor majd váltok... :)
Neked is sok sikert.
2022. jún. 6. 00:21
23/86 anonim válasza:
Erről Talán Monica Lewinsky-t kellene kérdezned!
24/86 A kérdező kommentje:
23.
Háát, sajnos nem errefelé lakik. De majd észbentartom...:)
Egyébként érettségin nem láttam foltot senki kosztümjén. 😂😂
2022. jún. 6. 00:33
26/86 anonim válasza:
25. Nagyon unatkozol, ahogy látom D:
27/86 A kérdező kommentje:
25.
Mire gondolsz konkrétan? 🤔
2022. jún. 6. 00:39
28/86 anonim válasza:
Ezt viszont nem tudom megoldani. :D
29/86 anonim válasza:
Szerintem kérdező, ne akard tudni, csak perverz :D
30/86 A kérdező kommentje:
29.
Gondolod?:) Miben lenne az? :))
2022. jún. 6. 00:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!