Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki jutott már előrébb a munkahelyen, hogy lefeküdt a főnökével(főnöknőjével)?
Figyelt kérdés
Vagy pl. érettségin jobb jegyet kapott ezért?2022. jún. 5. 23:21
A kérdező szavazást indított:
Igen, előfordult
Nem, ez tőlem idegen
25 szavazat
1/86 anonim válasza:
Igen én tudok ilyen csajról aki így lett "kisfőnök".
3/86 anonim válasza:
Akinek nincs gerince, sem tartása, simán leereszkedik egy kis fizetős emelésért, előléptetésért. Nem egy helyen hallottam ilyet. Zeneipar, rendőrség. :)
4/86 anonim válasza:
Nem éltem a lehetőséggel, de volt, aki igen és tényleg jobb munkakört kapott.
5/86 A kérdező kommentje:
Rendőrségnél is? Jujj...
2022. jún. 5. 23:56
6/86 anonim válasza:
Kérdező, igen.
Hallottam, hogy aki szeretne feljebb lépni, sajnos muszáj lealacsonyodnia ilyen szintre... Nem tudom hol szokás ez, csak hallottam. :/
7/86 A kérdező kommentje:
Sajnos, ilyen világban élünk.
Vagy ki tudja? 🤔
2022. jún. 6. 00:02
8/86 anonim válasza:
Ahol voltam idák, egy boltban, ott is gyanakodtam erre. Az új boltvezető helyettes csaj eléggé jázsártos, beképzelt és parancsolgató volt. Majd kdierült hogy leszbikus, de mindenkibe belekötött, főleg belém. Nem értem mai napig miért. - Biztos túl cuki voltam.- :/
9/86 A kérdező kommentje:
Osztálytársamról keringenek ezek a pletykák. Egész évben kettessel bukdácsolt, aztán érettségin hírtelen "megtáltosodott", és ötös lett.
Lehet, hogy semmi összefüggés, de azért furcsa.
2022. jún. 6. 00:05
10/86 anonim válasza:
Nálunk melóhelyen van ilyen, és a csaj annyira nem is leplezi, inkább mintha élvezné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!