Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam a bátyámnak hogy lefeküdtem a főnökével?
Ugye nem büszkélkedni akarsz? A bátyádat jól meg tudnád ezzel bántani, az biztos! Mivel is vágtad át? Azt hiszi, hogy a saját érdeme az előlépés, pedig a tiéd?!
Hallgass... Van egy szép emléked, legyen neked elég.
Egy fél éve véget ért a dolog, és nem rúgták ki a bátyámat, szóval remélem hogy tényleg nem volt benne a pasi keze.
Nem akarok büszkélkedni vele, mert nem vagyok rá büszke. Nem bántam meg hogy a pasival voltam, de nem is vagyok rá büszke ha emiatt került előrébb a bátyám. Én örülnék neki a legjobban ha nem így lenne.
Ami elmult elmult.
Amugy a ha a pasi akkor nem emlitette hogy miattad kapta a batyjad a pozitiv dolgokat, akkor valoban semmi koze hozza nem volt.
Ez akkor lehetett volna ha pl. Nem akartad volna hogy a szadba elvezzen, de cserebe megigeri neked ezt. Volt ilyen vagy hasonlo?
Nem, nem volt ilyen. Ha megkért valamire szexuális téren, és nekem is tetszett, akkor benne voltam. Nem is hiszem hogy mondott valaha olyasmit amiben nem voltam benne. Szóval nem volt ilyen fajta zsarolás.
Ne mondd el neki, mert sztem szólna a pasinak a bátyád, és lehet h kirúgnáka végén.
Amúgy sincs sok köze a bátyádnak h te kivel szexeltél.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!