Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki jutott már előrébb a munkahelyen, hogy lefeküdt a főnökével(főnöknőjével)?
Figyelt kérdés
Vagy pl. érettségin jobb jegyet kapott ezért?2022. jún. 5. 23:21
31/86 anonim válasza:
Süt rólad a perverzitás, ne már :D
Csak szépen burkoltan írod le. Nem most jöttem le a falvédőről, nem egy e-könyvet olvastam ami hasonló mint Lakatos Levente könyvei, nem kispályás ám.
34/86 A kérdező kommentje:
Azt sem tudtam, hogy létezik. :) Stephen Kinghez képest nagy ugrás lenne azt olvasni. :))
2022. jún. 6. 00:49
36/86 anonim válasza:
Lakatos Levente jobb könyveket ír mitn a Szürke Ötven Árnyalata. Nem klisé, nem bunkó módon közelíti meg a témát. Hozzádsimul szinte a könyv és élvezed ahogy ír. Csak ajánlani tudom. Amint lesz pénzem, megveszem az összes könyvét. :)
38/86 A kérdező kommentje:
36.
Köszönöm, lehet, hogy rápislantok majd egyszer. :) Nem lehet olyan rossz az sem.
Regényeket ír, vagy ilyen Csernus féle "dolgokat"?
2022. jún. 6. 00:53
39/86 anonim válasza:
37. Egyik legjobb, de sajnso csak részletet olvastam belőle. :)
40/86 anonim válasza:
Én is csak részletet, a szövegre nem is annyira emlékszem, csak hogy mennyire magával ragadott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!