Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki jutott már előrébb a munkahelyen, hogy lefeküdt a főnökével(főnöknőjével)?
Érettségin ezt nehéz osszehozni... Együtt írjátok, ergo segíteni senki nem tud feltűnés nélkül. A tetelsort a tanár sem ismeri előre, javítani pedig javitokulcs alapján kell...
Szóbelin nyilván lehet kicsit segíteni de ott is van közönség és egy vizsgabizottsag.
11. Ugyan :D
Szerintem nem voltam a zsánere, de mindennel engem szivatott. Egy folt maradt? + 30 percet rá kellett húzni a munkára. :)
Lehet, hogy túl naiv vagyok, de ilyet eddig csak filmekben láttam. Mármint az érettségis dolgot.
Az ember mindig tanul...
14.
Remélem, már nem ott dolgozol. :)
Igen, nekem is érdekes az érettslgis dolog.
Nem, már rég nem :D
A másik bolt, ahova kerültem, olyan jó csapat volt, mai napig hiányzik <3
Mondjuk suli meleltt újra megyek dolgozni, gyűrű nem esik le a kezemről:)
17.
Legalább volt bátorságod lépni. Sokan inkább csak tűrnek...
Szerencsére, jó "helyre" kerültél. :)
Diák vagyok, velem ne packázzanak :D
Vagyis most állandós, de ez is csak gyakorlat nekem. Érdekesen viselkednek sok helyen a diákokkal is. Én egész "járvány" alatt dolgoztam, meg előtte is, de csak itt voltak szemetek. Bolt válogatja. :)
Színtén diák vagyok.
Most egy esküvői szalonban vagyok ilyen kisegítő. :) Szerencsére mindenki nagyon segítőkész.
Persze, nyilván boltja válogatja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!