Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell azonnal megbámulni, meg nyálat csorgatni egy nyáriasan öltözött nőre?
Nyáriasan öltözöttről beszélek, nem kihívóról.
Ami ma rajtam volt: mini nyári sundress (combközépig érő, laza esésű, mellnél nem, de háton kivágott), emellé egy lapos szandál.
Meleg van, simán lehet ebben menni, mások is járnak rövidnaciban.
De kérdem én, miért kell túlszexualizálni a nőket és egy teljesen normális méretű miniruha láttán bámulni, mint a borjú?
Nem, nem vagyok én a világ közepe, nem csak beképzelem+másoknál is, akik átlag, vagy szép csajok ezt vettem észre.
Komolyan nem lehet már anélkül kimenni egy nekem tetsző ruhában, amiben semmi kihivó sincs, hogy lepásztázzák a lábaimat? Én rohadtul feszültnek érzem magam egy ilyen szituációban, mert pontosan tudom miért néznek a pasik és ilyenkor mikre gondolhatnak.
Nem nekik öltözök ki, van párom. De most akkor ha ez zavar, én legyek tekintettel (meg a többi nő) az ártatlan, meg érzékeny szexuálisan túlfűtött agyukra, mert nem tudják kordában tartani a tekintetüket? Miért nem lehet meghagyni az embereknek a privát szférát és nem kieső szemekkel nézni? Lassan bűntudatom lesz amiatt, mert női testtel rendelkezek.
50-es, kedves vagy, de sajnos megszólítanak, de ha nem szólítanának sem lenne bajom. Bár a megszólítás még mindig jobb, mint a bámulás. Akkor el tudom magyarázni, hogy kösz, nem.
De ti, férfiak, nektek nehéz felfogni úgy tűnik, hogy miről beszélek. Nézes nem = a bámulással.
Amúgy nem én beszéltem a provokálásról. Ez a mondatom cinikus volt, miszert “mi provokáljuk a férfiakat a ruhákkal”
Nem engem provokálnak. De látom, neked tényleg nem erősséged az értelmezés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!