Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért kell azonnal megbámulni,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell azonnal megbámulni, meg nyálat csorgatni egy nyáriasan öltözött nőre?

Figyelt kérdés

Nyáriasan öltözöttről beszélek, nem kihívóról.

Ami ma rajtam volt: mini nyári sundress (combközépig érő, laza esésű, mellnél nem, de háton kivágott), emellé egy lapos szandál.

Meleg van, simán lehet ebben menni, mások is járnak rövidnaciban.

De kérdem én, miért kell túlszexualizálni a nőket és egy teljesen normális méretű miniruha láttán bámulni, mint a borjú?

Nem, nem vagyok én a világ közepe, nem csak beképzelem+másoknál is, akik átlag, vagy szép csajok ezt vettem észre.

Komolyan nem lehet már anélkül kimenni egy nekem tetsző ruhában, amiben semmi kihivó sincs, hogy lepásztázzák a lábaimat? Én rohadtul feszültnek érzem magam egy ilyen szituációban, mert pontosan tudom miért néznek a pasik és ilyenkor mikre gondolhatnak.

Nem nekik öltözök ki, van párom. De most akkor ha ez zavar, én legyek tekintettel (meg a többi nő) az ártatlan, meg érzékeny szexuálisan túlfűtött agyukra, mert nem tudják kordában tartani a tekintetüket? Miért nem lehet meghagyni az embereknek a privát szférát és nem kieső szemekkel nézni? Lassan bűntudatom lesz amiatt, mert női testtel rendelkezek.

2022. máj. 19. 15:08
1 2 3 4 5 6
 41/53 A kérdező kommentje:

“Vedd már észre, hogy ez a kérdés nem a megnézésről vagy bámulásról szól, hanem a kérdező saját feldolgozatlan lelki problémáiról. Attól is kikészülne, ha egyetlen milliszekundumig rápillantanál. Sőt, már a gondolattól is rosszul van, hogy a férfiaknak tetszenek a nők, legfőképp a csinos nők.”

Téves!!! De ezt egy válaszomban le is írtam. Nézni szabad, azért van a szemetek, de percekig, odaszegeződött tekintettel bámulni, az gáz.

Ahogyan az egyik kedves válaszoló is írta, pontosan, kicsit idegesítő és ijesztő is egyben, ha egy pasi ennyire les.

Mégegyszer mondom, nem azzal van a bajom, ha rámnéz, hanem ha szüntelenül, tolakodóan bámul.

2022. máj. 19. 22:50
 42/53 A kérdező kommentje:

“ . Te sosem néztél meg fiúkat? Akkor a párodra hogy tettél szert?”

Megnézni megnéztem őket, és a mai napig megnézem, de nem bámulom.

Épp elég jelet lehet azzal adni, hogy oda-oda nézel, mosolyogsz stb. Ezt a lányok is jobban értékelik a bámulás helyett...

2022. máj. 19. 22:51
 43/53 A kérdező kommentje:

“ Konkrétan közszemlére teszed a hátad meg a lábad, aztán megsértődsz, hogy végigmérnek. 😀”

Igen, csak az a gáz, hogy az konkrétan egy hát és egy láb. A lábnak is csak egy része. Ha valakiben a hát szexuális izgalmat kelt, arról nem én tehetek. Nem a ruhák, meg a nők teste felelős azért, hogy van pár tahó paraszt, aki nyilvánosan nyálat csorgat.

Igen, nekem tetszenek a háton kivágott ruhák, van is egy pár, mert csinosnak tartom őket. Ez szerintem a kihívótól édes messze van. Elég gáz, hogy bizonyos pasik miatt nem érezhetem magam kényelmesen bennük.

2022. máj. 19. 22:56
 44/53 anonim ***** válasza:
91%

"...lepásztázzák a lábaimat": kérdezd meg az illetőt, aki épp nézi, hogy "Tetszenek? Szépek?".

Máris nem fogja nézni, mert kiakad, hogy megszólítottad:).

2022. máj. 19. 22:57
 45/53 anonim ***** válasza:
95%

Jól összekeverted:

Az normális, ha egy ilyen ruhát egy jó csajon szexuálisan izgatónak tartanak, és arra gondolnak, hogy megdugnának,

a "parasztság" az, ha ezt valaki nem a mai normáknak elfogadóan teszi, hanem mint írtad feltűnően megbámulnak, netán beszólnak, fütyülnek, stb...

2022. máj. 20. 11:27
 46/53 A kérdező kommentje:
45: Én eleve a paraszt módon bámuló, tolakodó pasikról nyitottam a kérdést.
2022. máj. 20. 13:05
 47/53 anonim ***** válasza:

A kérdés ok, de a 43-ban, már nem erről beszélsz: "Nem a ruhák, meg a nők teste felelős azért, hogy van pár tahó paraszt, aki nyilvánosan nyálat csorgat." erre írtam.

2022. máj. 20. 13:21
 48/53 A kérdező kommentje:

De, pont erről van szó.

Ilyen esetben sem muszáj bámulni. Magában gondol, amit akar, de nem kéne feszültséget kelteni egy nőben sem a kanosságukkal.

Ja, persze, a nők hordjanak nagykabátot, mert szegény kis férfiakat provokálják másképp.

2022. máj. 20. 13:27
 49/53 anonim ***** válasza:

"Ja, persze, a nők hordjanak nagykabátot, mert szegény kis férfiakat provokálják másképp.":

Ha te ezt provokálásnak véled, akkor gond van... Akkor lenne provi, ha meg is szólítana pl.: "Milyen szép a lábfejed".

De mindegy, ha nem tudsz valamit értelmezni, akkor nem tudsz.

2022. máj. 20. 13:31
 50/53 anonim ***** válasza:
Vagy esetleg pont az a bajod, hogy nem szólít meg senki sem?
2022. máj. 20. 13:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!