Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nudista strandra mennénk,nem szeretném ha megbámulnának,10-22 éves fiúk.Férjemnek extrém mérete van,lankadtan is.Kislányként megijedtem kb 11 évesen mikor egy pasi mutogatta magát.Nem szeretném ha 10-22 éves csitrik bámulnák őt.Jár oda ilyen korú is?
Muti magad, megmondom megbamulnanak e.
23F
Azok a gyerekek, akiket ide visznek a szüleik, már láttak péniszt, éppen eleget.
Aki úgy nő fel, hogy rendszeresen látja a szülei pucér testét, és rendszeresen jár nudista strandra is, az fog a legkevésbé bámulni.
Nyugodj meg, vannak ott kicsi gyerekek is, és meg fognak nézni mivel újak lesztek. A húspéniszű férjedet is megnézik.
Van egy olyan érzésem, hogy valójában nem akarsz menni. Nem kötelező! Megmondhatod férjednek, h "bocsi, meggondoltam magam, mégse szeretnék menni".
Ha nem akarod ezt lekommunikálni vele, akkor viszont itt ne problémázz. Nekem picire összemenő vérpéniszem van, de nem szoktam azon spekulálni hogy mit néznek vagy mit gondolnak. Aki ismeri az emberi anatómiát az tudja h abból még "bármi lehet".
Menjetek nyugodtan.
A kommentelők ahogy látom nem ismerik a naturista embereket.
De ezen nem csodálkozom.
Nekem is nagy méretem van de nem jelentett soha gondot.
Strandoláskor legalábbis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!