Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell azonnal megbámulni, meg nyálat csorgatni egy nyáriasan öltözött nőre?
Nyáriasan öltözöttről beszélek, nem kihívóról.
Ami ma rajtam volt: mini nyári sundress (combközépig érő, laza esésű, mellnél nem, de háton kivágott), emellé egy lapos szandál.
Meleg van, simán lehet ebben menni, mások is járnak rövidnaciban.
De kérdem én, miért kell túlszexualizálni a nőket és egy teljesen normális méretű miniruha láttán bámulni, mint a borjú?
Nem, nem vagyok én a világ közepe, nem csak beképzelem+másoknál is, akik átlag, vagy szép csajok ezt vettem észre.
Komolyan nem lehet már anélkül kimenni egy nekem tetsző ruhában, amiben semmi kihivó sincs, hogy lepásztázzák a lábaimat? Én rohadtul feszültnek érzem magam egy ilyen szituációban, mert pontosan tudom miért néznek a pasik és ilyenkor mikre gondolhatnak.
Nem nekik öltözök ki, van párom. De most akkor ha ez zavar, én legyek tekintettel (meg a többi nő) az ártatlan, meg érzékeny szexuálisan túlfűtött agyukra, mert nem tudják kordában tartani a tekintetüket? Miért nem lehet meghagyni az embereknek a privát szférát és nem kieső szemekkel nézni? Lassan bűntudatom lesz amiatt, mert női testtel rendelkezek.
18-as, én nagyon szeretem őket, van több is.
Tartanak rendesen, mellbimbónál sem áttetsző.
Annyi, hogy talán nagyobb cicit nem tudom mennyire tartanának, nekem kisebb van és jól tartja.
21-esnek idézném a kérdésből:
“ Nem, nem vagyok én a világ közepe, nem csak beképzelem+másoknál is, akik átlag, vagy szép csajok ezt vettem észre.”
Nem csak engem néznek.
Tenyleg ezt csinaljak. En is tapasztaltam nem egyszer. Az autokbol is majd kiesnek, forgatjak a fejuket..vezetes kozben. Ilyen idiotak miatt szokott lenni baleset. Meg akkor is ezt csinaljak ha a nojuk ott van mellettuk.. neha tenyleg azt erzem hogy a ferfiak mmegmaradtak egy allat szintjen. Mondjuk a kutyam sem hag meg semmit, ha raszolok.. pedig egy kutya.
En egyaltalan nem oltozom kirivoan, meg ilyen ruhat sem veszek fel. Sima ruhat ami a terdemig er(ha kicsit feljebb, veszek ala kis nadragot,hogy veletlen se latszodjon semmi) es sehol sincs nagy felulet szabadon.
Na ennyit a 'ferfiakrol'.
"Szerintem itt a legtöbben nem tudják, hogy mi a különbség a a megnézem és a bámulom között. Ha megnézek egy csajt az utcán az 3-10 másodperc közötti dolog. De ha bámulom az szerintem k*rva gáz és ezt pasiként mondom. Minek kell bámulni?"
Vedd már észre, hogy ez a kérdés nem a megnézésről vagy bámulásról szól, hanem a kérdező saját feldolgozatlan lelki problémáiról. Attól is kikészülne, ha egyetlen milliszekundumig rápillantanál. Sőt, már a gondolattól is rosszul van, hogy a férfiaknak tetszenek a nők, legfőképp a csinos nők.
Vagy csak neked kellene belatnod hogy ti ferfiak undoritoan tudtuk viselkedni es lassan a nok gyomorideg nelkul nem tudnak utazni mert attol felnek epp melyik idiota fog veluk csinalni valamit. Es minden egy bamulassal kezdodik :))
Inkabb edukaljatok magatokat, es probaljatok meg felzarkozni emberi szintre, hisz azert vagyunk emberek hogy tudjunk uralkodni magunkon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!