Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért kell azonnal megbámulni,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell azonnal megbámulni, meg nyálat csorgatni egy nyáriasan öltözött nőre?

Figyelt kérdés

Nyáriasan öltözöttről beszélek, nem kihívóról.

Ami ma rajtam volt: mini nyári sundress (combközépig érő, laza esésű, mellnél nem, de háton kivágott), emellé egy lapos szandál.

Meleg van, simán lehet ebben menni, mások is járnak rövidnaciban.

De kérdem én, miért kell túlszexualizálni a nőket és egy teljesen normális méretű miniruha láttán bámulni, mint a borjú?

Nem, nem vagyok én a világ közepe, nem csak beképzelem+másoknál is, akik átlag, vagy szép csajok ezt vettem észre.

Komolyan nem lehet már anélkül kimenni egy nekem tetsző ruhában, amiben semmi kihivó sincs, hogy lepásztázzák a lábaimat? Én rohadtul feszültnek érzem magam egy ilyen szituációban, mert pontosan tudom miért néznek a pasik és ilyenkor mikre gondolhatnak.

Nem nekik öltözök ki, van párom. De most akkor ha ez zavar, én legyek tekintettel (meg a többi nő) az ártatlan, meg érzékeny szexuálisan túlfűtött agyukra, mert nem tudják kordában tartani a tekintetüket? Miért nem lehet meghagyni az embereknek a privát szférát és nem kieső szemekkel nézni? Lassan bűntudatom lesz amiatt, mert női testtel rendelkezek.

2022. máj. 19. 15:08
1 2 3 4 5 6
 11/53 A kérdező kommentje:
Jézusom nem ezt mondtam! Hanem mondjuk ne úgy nézzenek, hogy szinte megpontopontpontolnak a szemükkel. Lehet akármilyen helyes pasi, feszültséget kelt bennem a bámulás.
2022. máj. 19. 15:31
 12/53 anonim ***** válasza:
8%
Ja, hát biztos azért néznek, mert azokban nincs semmi. XD Bármilyen csupasz felület szexi, nem tudom, te hol élsz. :D
 13/53 anonim ***** válasza:
72%

Ez nem az én válaszom, hanem egy kérdésnél ntaláltam ahol az volt a téma, hogy a nőkön nincs melltartó de ide is illik a dolog

"Azt hiszem egy kicsit olyan a gondolatmenetük: 1 Hüüü ezen a csajon nincs melltarto. 2 Atyaég de felizgultam, kezd merevedni. 3 De jo lenne szexelni vele!!!! 4 De ugyis lekoptatna, mert tul jo hozzám. 5 Azért este majd erre gondolva fogom kiverni. De már most is jo lenne azt tenni mert nagyon izgato 6 Pedig de jo lenne felszedni, de nem merem megszolitani. 7 Áááá biztosan elzavarna, de engem nem lehet elzavarni! Mit képzel ez magárol? Kell a kutyának! Biztosan egy prosti amelyik sok pénzt szeretne tölem leszakitani a semmiért. Fujjjj!! Rossz prosti!!! Miért nem vesz melltartot az ilyen?

(Persze ez egy pillanat alatt átzug a gondolatain:-)"

14/53 anonim ***** válasza:
17%
Én arra gondolok mindig, hogy milyen pállott szag lehet a làbak között, na meg ez is büdöset szar. Erre aztán nem tud felállni. 😎
2022. máj. 19. 15:38
 15/53 anonim ***** válasza:
19%
Azért ez elég szexi egy jó csajon, még "szerencse", hogy nem magas sarkúban voltál...
2022. máj. 19. 15:46
 16/53 anonim ***** válasza:
90%

Mert a ferfiak osztonlenyek.

Egyszeru a valasz. Ami el es mozog dugnak. Ezen szerintem meg 1000 ev sem fog valtoztatni semmit.

Egyszeruen megy egy kis ver a labuk koze es az agyuk kikapcsol.

Ha nem lenne szankcio meg tobb ferfi eroszakolna noket.

2022. máj. 19. 15:47
 17/53 kisördög1 ***** válasza:
19%
Ezt tényleg el kell magyarázni?
2022. máj. 19. 15:49
 18/53 anonim ***** válasza:
100%

Amugy off kerdes a kerdezonek:

En is csomo ilyesmi ruhat neztem sheinen, de nem mertem megrendelni, mert felek, hogy nagyon hulyen all melltarto nelkul. Milyen elol? Viszonylag feszes, hogy tartson valamit?

2022. máj. 19. 16:07
 19/53 anonim ***** válasza:
40%

1. A miniruha kihívó. A linkelt ruha is kihívó. DE ez nem elítélő mondat, semmi baj azzal, ha valaki ilyet visel, de ez bem a visszafogott kategória.

2. Szerintem nem egészséges, ha ennyit foglalkpzol azzal, hlgy megnéznek. Engem is szoktak, és? Neked ettől valami bajod lesz? Nem zaklatnak, nem bántanak. A tekintet nehogy már baj legyen. (Nő vagyok, úgy mondom ezt)

2022. máj. 19. 16:11
 20/53 mantis religiosa ***** válasza:
100%
Szezon elején vagyunk, pár hét és immunis lesz minden férfi a látványra. 😇😇
2022. máj. 19. 16:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!