Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért kell azonnal megbámulni,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell azonnal megbámulni, meg nyálat csorgatni egy nyáriasan öltözött nőre?

Figyelt kérdés

Nyáriasan öltözöttről beszélek, nem kihívóról.

Ami ma rajtam volt: mini nyári sundress (combközépig érő, laza esésű, mellnél nem, de háton kivágott), emellé egy lapos szandál.

Meleg van, simán lehet ebben menni, mások is járnak rövidnaciban.

De kérdem én, miért kell túlszexualizálni a nőket és egy teljesen normális méretű miniruha láttán bámulni, mint a borjú?

Nem, nem vagyok én a világ közepe, nem csak beképzelem+másoknál is, akik átlag, vagy szép csajok ezt vettem észre.

Komolyan nem lehet már anélkül kimenni egy nekem tetsző ruhában, amiben semmi kihivó sincs, hogy lepásztázzák a lábaimat? Én rohadtul feszültnek érzem magam egy ilyen szituációban, mert pontosan tudom miért néznek a pasik és ilyenkor mikre gondolhatnak.

Nem nekik öltözök ki, van párom. De most akkor ha ez zavar, én legyek tekintettel (meg a többi nő) az ártatlan, meg érzékeny szexuálisan túlfűtött agyukra, mert nem tudják kordában tartani a tekintetüket? Miért nem lehet meghagyni az embereknek a privát szférát és nem kieső szemekkel nézni? Lassan bűntudatom lesz amiatt, mert női testtel rendelkezek.

2022. máj. 19. 15:08
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
34%

"Inkabb edukaljatok magatokat, es probaljatok meg felzarkozni emberi szintre, hisz azert vagyunk emberek hogy tudjunk uralkodni magunkon."

Emberi dolog, hogy megnézünk más embereket. Te is megnézel más embereket. Mindenki megnéz más embereket. Ezt a többség fel tudja dolgozni, a kisebbség meg itt fröcsög ahelyett, hogy kezdene valamit a komplexusaival.

2022. máj. 19. 17:19
 32/53 anonim ***** válasza:
65%

Ez a világ már csak ilyen, a férfiak megnézik a csinos nőket, főleg, ha lenge ruhában vannak, és a nők is megnézik, a jóképű férfiakat.

Ebből nem kellene ekkora patáliát csapni.

Más lenne, ha fütyülnének, vagy megjegyzéseket tennének, mit csinálnának veled, de attól, hogy megnéznek, még nem dől össze a világ.

Azt írod van párod. Te sosem néztél meg fiúkat? Akkor a párodra hogy tettél szert?

2022. máj. 19. 17:19
 33/53 anonim ***** válasza:
26%
Bocs, hogy van szemünk...
2022. máj. 19. 17:21
 34/53 anonim ***** válasza:
39%
Latom nem sikerult felfogni hogy nem a nem feltuno megnezessel van a baj. Ti ferfiak annyira egyszeruen tudtok gondolkozni, a legkisebb osszetett dolgot keptelenek vagytok ertelmezni. Nem is pazarlok tobb idot ratok, full hulyek vagytok.
2022. máj. 19. 17:21
 35/53 anonim ***** válasza:
0%
Nekem olyan barátnőm van, amilyet soha elképzelni se tudtam. Hihetetlenül jól néz ki. De amikor elsétál mellettem egy szexi lány akkor megnézem. Nem azért mert jobban néz ki mint barátnőm. Nem azért mert akarok tőle bármit is. Egyszerűen így működik az agyam. Teljesen mindegy hogy szerinted kihívó a ruha vagy nem. Ha van benned valami szexi ami odavonzza a tekintetet akkor megnéznek. Nem tudsz vele sajnos semmit csinálni.
2022. máj. 19. 17:42
 36/53 anonim ***** válasza:
100%
#31! Már leírták, de azt érted, hogy megnézés és bámulás között van különbség? Nemrég nekem is volt ebben részem, és tényleg nagyon kellemetlen, hogy valaki folyamatosan, bármikor odanézel, bámul. Nem tudhatod, hogy vajon elkezd majd követni is, miután vagy 6-7 megállón keresztül csak bámul téged, vagy mi lesz. Hál’ istennek nem fordul ez elő gyakran velem, de ez is több mint elég. Ha valaki csak végigmér, aztán elnéz, az nem érdekel, az nem zavar, az a normális “megnézem”. De a bámulás már nagyon gáz.
2022. máj. 19. 17:43
 37/53 anonim ***** válasza:
100%
35 de tudsz (tudnál) uralkodni magadon. Hogy ne vigyen az “ösztön”, mint valami állatot. Szerintem pont ez különbözteti meg az embereket az állatoktól. Hogy tudnunk uralkodni az ösztöneinken.
2022. máj. 19. 17:45
 38/53 anonim ***** válasza:
75%

1. Ez a ruha kihivo es sokat mutat. Lehet olyan darabokat is venni nyaron, ami nem ilyen sok feluletet mutato es megsem sul meg benne az ember.

2. Ettol fuggetlenul megertem, ha zavar a bamulas, illetve eleg bunkonak is tartom az ilyen megbamulos, futtyogos ferfiakat.

Akik ezt csinaljak eleg egyszeru gondolkodasu, allati osztonokkel rendelkezo egyedek es/vagy evtizedek ota nem voltak jo novel az igenytelen asszony mellett.

Ilyenek sajnos mindig lesznek.

2022. máj. 19. 17:46
 39/53 anonim ***** válasza:
39%
Jaj basszus.... Ilyen ruhában akkor is megnéznek ha nincs semmi melled és seggedm
2022. máj. 19. 17:59
 40/53 anonim ***** válasza:
30%

Konkrétan közszemlére teszed a hátad meg a lábad, aztán megsértődsz, hogy végigmérnek. 😀

Igen, én is más nők is öltöznek kevesebb, rövidebb ruhákba, de aztán nem jövünk ide telesírni a gyakorit, hogy jajj megnéztek a pasasok. Eszembe jutott egy dal szöveg rólad:"Kiraktam a testem, egy valag pénzt kerestem..." Csak itt pénz keresés nem történt elviekben.

Önteltségedben az még nem jutott eszedbe, hogy nem mindenki azért néz meg, mert vonzó neki a látvány? Lehet pont az ellenkezője miatt les téged.

2022. máj. 19. 18:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!