Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
28 évesen több esélyem van már idősebb nőkkel való szexre, mint 21-22 évesen volt?
Figyelt kérdés
Már 15 évesen bele voltam zúgva egy évig elég keményen az akkor 40 éves angoltanárnőmbe, szóval ez az idősebb nős dolog visszatérő nálam. Most túl vagyok egy néhány éves kapcsolaton és emlékszem legutóbb előtte próbálkoztam idősebb (35-50 közti) nőknél 21-22 éves korom körül. Akkor sajnos nem jött össze semmi. Talán aki fiatalabb férfival akarja közülük, az sem ennyire fiatallal, nem tudom. Most 28 évesen már több esélyem lenne?2022. máj. 17. 09:51
11/11 anonim válasza:
Egzisztenciád már akkora van, szerzel egy jó végzettséget keresel havi nettó 5-600 ezret és már a nők is hamarabb lesznek hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!