Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 28 évesen több esélyem van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

28 évesen több esélyem van már idősebb nőkkel való szexre, mint 21-22 évesen volt?

Figyelt kérdés
Már 15 évesen bele voltam zúgva egy évig elég keményen az akkor 40 éves angoltanárnőmbe, szóval ez az idősebb nős dolog visszatérő nálam. Most túl vagyok egy néhány éves kapcsolaton és emlékszem legutóbb előtte próbálkoztam idősebb (35-50 közti) nőknél 21-22 éves korom körül. Akkor sajnos nem jött össze semmi. Talán aki fiatalabb férfival akarja közülük, az sem ennyire fiatallal, nem tudom. Most 28 évesen már több esélyem lenne?
2022. máj. 17. 09:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
60%
50-60 éves nőknél van esélyed, csak olyan helyre kell járnod, ahol tudsz velük ismerkedni
2022. máj. 17. 10:10
 2/11 xKakashix ***** válasza:
91%

persze hogy van, 27 vagyok és jelenleg egy 40+-os nővel járok össze aki a kolleganőm

minden a hozzáállásodon múlik illetve a személyiségeden, az ilyen nők általában nem gyerekes pasikat keresnek, ha nem látják meg benned a férfit, akkor nem nagyon lesz esélyed náluk, illetve nyílván a nőn is múlik, van egy másik kolleganőm akivel beszélgettem ő 40 éves, nagyon jóba vagyok vele, de ő abszolút nem jönne össze fiatalabb pasival, még csak alkalmi kapcsolatra sem, pedig látom rajta, hogy bejövök neki, még azt is megemlítette, hogy ha egy korosztály lennénk akkor simán össze jönne velem.. szóval ja nem csak rajtad múlik, beszélgess vele mindenféle témáról, ismerd meg minél jobban, általában az ilyen korosztályú nők szeretik, ha egy fiatalabb pasi meghallgatja, figyelmes és mutasd ki valamilyen formában, hogy bejön neked és igenis jó nő, már akkor persze ha nem olyan típus aki be van fordulva :D

nagyjából ennyi amit tudok mondani hajrá

2022. máj. 17. 10:40
 3/11 xKakashix ***** válasza:
94%
ja igen és eleinte ne nagyon mutasd ki, hogy nagyon kell neked.. tudom furán hangzik, mert látom az írásodból, hogy nagyon akarod, de csak épp annyit szabad mutatni ami még nem sok, a nők és pasik is mindig azt akarják ami elérhetetlen vagy nehezen megszerezhető, szóval legyél laza, magabiztos és olykor ignoráld is a nőket, így jobban felfigyelnek rád, hidd el működik :D
2022. máj. 17. 10:50
 4/11 anonim ***** válasza:
71%
Klimaxos nőkkel akarsz ismerkedni? Kemény fába vágod a fejszéd. A java részük felejtős mert már nem érdekli őket a szex egy cseppet sem. Azon keveseket akit érdekelhet meg fiatalabbal nem fog összejönni. Lehet szerencséd de óriási meló áll előtted. Nagyon jó testű és intelligens pasinak kell lenned, tudnod kell udvarolni és nagy türelem. Akkor talán ha ér ez neked ennyit.
2022. máj. 17. 11:01
 5/11 xKakashix ***** válasza:
74%
#4 viszont van a másik oldal is, aki pont ki van éhezve, náluk nagyobb az esély
2022. máj. 17. 11:24
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

#5 Valóban de nagyon meg kell győzni, hogy fiatalabbal összejöjjön. Anno én is űztem ezt a sportot úgyhogy tapasztalatból mondom. Ha harminc fölé kerül a kérdező akkor javulnak az esélyek. De negyven fölött már nagyon kevés az a nő aki szexelni akar. Lehet ,hogy az akarat maga megvan de nem fognak már tenni ezért semmit mert nem ér nekik ennyit. Barátnő úgy néz ki mint egy harminc éves ,sportos. 45 éves korában hagyta abba a szexet. Még a gondolatától is irtózik. Meg nem mondanád róla az utcán. Még meztelenül sem hajlandó előttem mutatkozni. Sok barátnője szintén a szexet egy nyűgnek nevezi. Van ellenpélda de a kérdező srác komoly feladat előtt áll.

Aztán ott a társadalmi megítélés. A társadalom mai napig nem fogadja el az ilyen kapcsolatokat.

2022. máj. 17. 11:50
 7/11 anonim ***** válasza:
#6 A kérdezö kiirta, hogy csak szexre keres ilyen nöket (nem kapcsolatra!!).
2022. máj. 17. 12:58
 8/11 anonim ***** válasza:
91%
A pasim 11 évvel fiatalabb nálam, ahogy előttem írták, hosszú volt az út, nagyon nehezen hittem el, hogy ez működhet. De műkodik :) együtt elünk 1,5 éve. Tényleg a férfit akarom látni benne, semmi kisfiús beütés.
2022. máj. 17. 12:58
 9/11 xKakashix ***** válasza:
#6 én szerencsére ilyet még nem tapasztaltam, de persze ilyen is van, nagyjából erre gondoltam amikor azt írtam, hogy "persze ha nincs befordulva a nő" mert az ilyenekkel nem nagyon tudsz mit kezdeni
2022. máj. 17. 13:20
 10/11 anonim ***** válasza:
91%

#7 Na hát pont szexre a legnehezebb nőt találni korosztálytól független 90% a tartós kapcsolatra hajt. :( Persze ez az én elképzelésem 15 éve nem voltam fenn partnerkeresőn. Akkor még egészen jó volt a helyzet. Most ahogy hallom sokaktól elég siralmas.

#9 Szerencsés vagy. Volt idő amikor én is azt képzeltem , hogy frigid nő nem létezik csak béna / ronda pasi. Sajnos ma már másképp tapasztalom.

A frigid nővel valóban nem tudsz mit kezdeni. Rájuk kár egy percet is pocsékolni.

2022. máj. 17. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!