Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 19 évesen lehet esélyem egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

19 évesen lehet esélyem egy 10 évvel idősebb nőnél kapcsolatra?

Figyelt kérdés
Régóta udvarolok egy lánynak, egyszerűen úgy érzem ő a tökéletes nő, nagyon szerelmes vagyok belé. Csak az a baj, hogy jóval idősebb mint én. Voltak velem korú barátnőim is és az tetszett meg benne hogy teljesen más, nyugodt normális igazi nő és emiatt folyamatosan kívánom. Ő nem akar kapcsolatot velem, mert túl sok a korkülönbség, de ugyanakkor flörtöl velem. Nem tudom, mit tegyek, nem kell más. Ti mit tennétek a helyemben?
2021. jún. 1. 22:38
 1/10 anonim ***** válasza:
74%
Meg is válaszoltad a kérdést.
2021. jún. 1. 22:54
 2/10 anonim ***** válasza:
73%
Volt ilyen kapcsolatom, nem lett jó vége. Ez most lehet fáj, de jobb, ha korban hozzád illővel vagy. Ő ezt 30 felé már látja gondolom és meg akar óvni a csalódástól. Kérdésedre válaszolva: Én 19 évesen simán rámentem a 30 körüli csajokra. Jó nem sült ki belőle.
2021. jún. 1. 22:54
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
20 évesen 30 èves csajom volt. Nem voltam naív, tudtam hogy csak dugatja magát velem.
2021. jún. 1. 23:06
 4/10 anonim ***** válasza:
46%

Igen, lehet.

De ne itt várj megerősítést, mert itt majd mindenki lúzer, vagy lelakott, ex-feleség.

A lényeg, hogy lássa a kitartásod, és azt, hogy vannak céljai, és érettebb vagy, mint a korosztályod!

Sok sikert töki!

2021. jún. 1. 23:08
 5/10 anonim ***** válasza:
Ezek szerint nincs, meg is mondta. Felejtsd el mint kapcsolatot, ha túl mélyen érint, akkor a flörtölgetést is. Felesleges beleragadnod az álmodozásba, ha kitartó vagy lehet, hogy az ágyig eljutsz vele, de sokkal nagyobb fájdalommal járhat.
2021. jún. 2. 09:30
 6/10 anonim ***** válasza:
0%

#4es, úristen, szerintem pont te vagy egy lelakott, megcsalt feleség.

Mi az, hogy lássa a kitartásod meg hogy vannak céljaid? Miért fontos ez? Szeretsz valakit vagy sem. Ennyi a kérdés. Az olyan számító szemétládák, mint te, csak azok nézik, hogy hú ennek az embernek vannak-e céljai, mert ha vannak, akkor majd hátha el is éri őket és gazdag lesz, meg lehet fejni.

Nekem is volt ilyen párom, hála istennek viszonylag gyorsan szakítottunk. Azóta olyan párom van, akivel ez nem is téma, neki is van munkája, nekem is van, szeretjük egymást, nem azon sakkozunk, hogy hány év múlva lesz luxusautónk, meg nyaralónk a Bahamán. Hányok az olyan mentalitástól, amit írtál.

2021. nov. 28. 16:05
 7/10 A kérdező kommentje:

6-os, bocs, de hogy kapcsolódik ez most ahhoz amit kérdeztem?:D

Am szerintem teljesen igaza volt a 4esnek, a nők nem allnak szoba olyannal, akinek nincsenek céljai.

2021. nov. 28. 16:15
 8/10 anonim ***** válasza:

Érdekes, hogy férfiként simán szóba állok olyannal, akinek nincsenek céljai :D Baromira felszínes ez alapján megítélni valakit. És a "nincsenek céljaim" nem azt jelenti, hogy ez nagy nulla az életben, csak nem törtet folyamatosan előre. És a "céltalanság" azt sem jelenti, hogy nincs munkája vagy normális életfelfogása. Illetve lehet, hogy most még egyelőre nincsenek konkrét kimondott céljai, de fél év múlva lesznek.

Amúgy úgy kapcsolódik a kérdésedhez, hogy ne azzal akarja bevágódni a nőknél, hogy te 3 év múlva 20 millát akarsz keresni évente és sportkocsid lesz meg villád. Vagyis akarhatsz ezzel, csak akkor olyan nőket is fogsz bevonzani.

2021. nov. 28. 17:03
 9/10 A kérdező kommentje:

Hát oké, értem, de azt nem, hogy miért érint téged ennyire érzékenyen ez:D A cél nem csak az, hogy gazdag legyek. Nekem vannak céljaim. Sportolok és szeretnék minél jobb lenni ebben, ezért sokat teszek. És akinek egyáltalán nincs semmi célja, csak úgy tengleng az életben, sztem az nem jó. Az ember mindig felfele akar fejlődni és ilyen embereket is gyűjt maga köré általában. De ez csak az én véleményem.

Amúgy azért emeltem ki a kérdést, mert hónapokig nem beszéltünk, de most újra találkozgatunk, de sajna még mindig csak barátok vagyunk..

2021. nov. 28. 18:13
 10/10 anonim ***** válasza:

Ha tényleg akarod ne add fel, idővel "megunja a folyamatos harcot"! Bár jó lenne tudni, hogy ő mennyire lenne érett egy ilyen kapcsolatra. Ki keresett fel kit? Hogyan váltatok el? Ha gondolod, írj privátban hátha tudok tanácsot adni.

30N

2021. nov. 29. 01:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!