Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 évesen vajon lenne esélyem tőlem idősebb nővel párkapcsolatot folytatni?
Az attól függ, mik a terveid, céljaid és a helyzeted.
25-28 éves nő már esélyes, hogy esküvőt, családot, gyereket szeretne, és a szülőktől függetlenül élni.
Na most valljuk be, 20 évesen ez általában nem jellemző.
1. vagyok, a 3. jól mondja, tőled függ.
Érdeklődés lehet, nekem is a fiatalabbak jöttek be, de mivel komolyat akartam (+ nekem akkor már volt egy gyerekem), nem volt egyszerű a dolog. Párommal 3,5 év van köztünk (az én javamra, ő 23 volt, én akkor lettem 27, mikor összejöttünk), és bár tervezve nem volt, 3 hónap után terhes lettem. Fel sem merült, hogy ne tartsuk meg (most 8 hónapos.)
kevés rá a sansz.
ahogy írta az első, pl egy 27 éves nő, már saját életre vágyik, egy otthonra, külön mindenkitől, befutott karrierre mindkét oldalról, tervezhető jövőre stb.
te mit nyújtasz: diák vagy, csóró, még egy kocsid sincs, mindenhova mehetnétek busszal meg gyalog...milyen romantikus mi?
plusz a másik:
egy átlag 25 éves nő megkaphatja a 35 éves jólmenő állású egzisztenciával r3endelkező, és még jóképű jó humorú férfit is.
Mégis mit is akarna egy pelyhestökűtől hosszabb távon? ne nevettes...max pár szexre, amelyiknek tényleg ez a zsánere, hogy fiatal pasik, de ne reménykedj, mert sokkal inkább már a 40 esekre buknak mert "férfias"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!