Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
- Miért van az, hogy csak a Tőlem idősebb Hölgyekkel /34-42/ tudok kialakítani párkapcsolatot? Viszont a korban hozzám illő, illetve fiatalabb lányokkal nem!
Figyelt kérdés
Én, egy 30 éves srác vagyok.2011. máj. 21. 13:32
1/15 anonim válasza:
A fiatalabb nők nem akarják? vagy téged nem vonzanak?
2/15 anonim válasza:
Velem is így van,csak én lány vagyok. és az idősebb férfiakkal könnyebben megy, mint a korombeliekkel..
4/15 A kérdező kommentje:
Ez az, hogy vonzanak a fiatalabbak. Viszont, valamiért nem tudom megtalálni Velük a közös nevezőt. Még egy egyszerű beszélgetést sem tudok Velük lebonyolítani. :) Nem értem, hogy miért. Ameddig eljutok az a szemezés, semmi több...
2011. máj. 21. 13:44
5/15 A kérdező kommentje:
A kérdésem alatt feltüntettem az életkoromat is. :)
2011. máj. 21. 13:48
6/15 anonim válasza:
Talán,mert idősebbnek tűnsz amennyi vagy?
Mennyire fiatalokkal akarsz összejönni?
7/15 anonim válasza:
Más az érdeklődési körük, mások az igényeik. Ha így is kiegyensúlyozott az életed, akkor nem baj. Ha nem, akkor próbálj meg változtatni. Járjál fiatalosabb szórakozóhelyekre, klubokba.
8/15 A kérdező kommentje:
Nem hogy idősebbnek, hanem fiatalabbnak látszom a koromnál. :)
2011. máj. 21. 13:53
9/15 A kérdező kommentje:
- Változtatni?
Hmmm...
Meglehet, hogy igaza lehet.
Bár, Én nem igazán vagyok az a nagyon bulizós, pörgős típus.
2011. máj. 21. 13:55
10/15 A kérdező kommentje:
- A korosztály?
25-30 közötti, akikkel szívesen ismerkednék. :)
2011. máj. 21. 13:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!