Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nehéz a mai világba komoly párkapcsolatot kialakítani?
Azért nehéz mert mindenki a saját kielégülésével van el foglalva és azzal hogy minél jobb karriert fusson be!
Az emberek manapság elég karrieristák lettek és minden a pénz körül forog az emberi kapcsolatok át értékelőttek!
Szépen összefoglalták az előttem szólók a dolgokat:):S
Ez a kiélés a legdurvább közülük szerintem...
Szerintem a média a ludas ebben, amiből valósággal ömlenek az adoniszok és a bombázók, akik mellett a legtöbb férfi/nő nem érzi magát eléggé szexisnek. A média irreális és sokszor hamis képet fest a szépségről, a boldogságról és a sikerességről.
További ok a türelmetlenség. Az embereknek nincs elég türelmük megismerni a másikat, mert tudják, hogy az internet korában már bárhol bárkivel bármikor összejöhetsz, mindig jöhet egy jobb, bárkinél van jobb.
Mert az emberek azt hiszik "azt később kell", mert nem beszélgetnek ilyenekről, anyjuk/apjuk felvilágosítás gyanánt bekötteti az internetet, hogy aztán itt kérdezősködjenek.
Amúgy nem nehéz, csak meg kell találni a pár másik felét - de azt egyébként is.
"Amúgy nem nehéz, csak meg kell találni a pár másik felét "
ez nem nehéz???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!