Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az nagy gond ha 16 évesen az idősebb (plusz 1-3 év) lányok jönnek be? És mennyi esélyem lehet náluk?
Nem hinném, hogy gàz. Sőt, magamból kiindulva még talàn örülnék is ha a fiú fiatalabb, mivel én se vagyok valami nagyon érett, és nem biztos, hogy egy nagyon felnőtt, céltudatos férfi az, akire én vàgynék. Nem hiszem, hogy készen àllok erre az egész 'felnőtt vagyok' - dologra, mintha kimaradt volna 1-2 év. Ezért lehet, hogy egyszerűbben kijönnék nàlam kicsit fiatalabb fiúkkal.
18/l
Egyáltalán nem gond ha nálad idősebb lányok jönnek be, a lényeg hogy egy hullámhosszon legyetek.
Plusz, minden korosztályban lehetnek érettebbek és kevésbé érettek.
Az hogy mennyi esély lenne náluk a személyiségedtől függ, meg hogy kinek mennyire számít a kor
Őszintén szólva, valahogyan én is az idősebbekkel találom meg a közös hangot. Az én korosztályommal nehezebben ismerkedek, bár van néhány nagyon ritka kivétel.
Attól pedig egyenesen undorodom, hogy a húgom iskolájában a 6.-7. osztály tele van k*rvákkal. De komolyan, az egyik 6.-os kislány elküldte a 🍑-át az egyik osztálytarsamnak célozgatás képpen. Ember, nincs 13 éves, de már b*szni akar, meg még iszik is. :facepalm:
Szörnyű.
15/F
Egyáltalán nem gond ha nálad idősebb lányok jönnek be, a lényeg hogy egy hullámhosszon legyetek.
Plusz, minden korosztályban lehetnek érettebbek és kevésbé érettek.
Az hogy mennyi esély lenne náluk a személyiségedtől függ, meg hogy kinek mennyire számít a kor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!