Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A párom nem vonzódik hozzám,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom nem vonzódik hozzám, nem érzem magam szexinek?

Figyelt kérdés

A párommal egy ideje együtt vagyunk. Nemrég volt egy komolyabb beszélgetésünk, ahol elmondta, hogy én egyáltalán nem vagyok az esete, nem kívánja a testemet, de mivel nagyon szeret, és mivel ennyire jól működik a kapcsolatunk, és jó vagyok az ágyban is, ezért ő nagyon boldog velem.

Azóta viszont úgy érzem, nem tudok vele lefeküdni, és egyáltalán nem érzem magam szexinek, kívánatosnak. Tudom, hogy nem csak egy test vagyok és fontos az is, milyen vagyok belül, és hogy emiatt nem kellene ennyire értéktelennek éreznem magam. Viszont nagyon kínos számomra ez, hiszen így lefeküdni vele nem is tudom, olyan lenne, mint azt hinni, hogy még mimdig akar engem.

Szeretném megoldani ezt a problémát, mert szeretem őt, de egyelőre nagyon fáj, amit mondott, pedig tusom, hogy el kell fofadnom, és hogy túlreagálom... mit tudtok tanácsolni?

2022. máj. 12. 08:29
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
20: mint mondtam, a mellem nem formás és nem tetszik neki. A fenekem ellenben formás, nem lapos. És nem tetszem neki, még valamit esetleg?
2022. máj. 12. 11:09
 22/30 anonim ***** válasza:
0%
Értettem elsőre is, de a formásnál is van formásabb. Ennek különböző szintjei vannak, és az aktív sportolás sokat tud javítani ezen mind.
2022. máj. 12. 11:10
 23/30 A kérdező kommentje:
22: az a nagy helyzet, hogy te nagyon nem érted. Nem fog jobban kívánni attól, ha még jobb lesz a fenekem. Azt mondta, neki az számít, amiket elmondott, és azt is elmondta, hogy nem kér arra, hogy változzak, mert nem tudnék olyat tenni, a plasztikán kívül, amivel jobban nézbetnék ki a számára. Nem abban kértem segítséget, hpgy hogyan kívánjon jobban, ezt inkább tőle kérdeztem meg, akinej bízom az őszinteségében és önismeretében. Azt kérdeztem, hogyan fogadjam el ezt és hogyan oldjam meg magamban a feszültséget. Remélem, ez elég volt ahhog, hogy értelmezd a szöveget.
2022. máj. 12. 11:14
 24/30 anonim ***** válasza:
0%
De ha küldenél egy képet (akár fej nélkül, hogy az anonimitásod megmaradjon), akkor kiderülne az igazság.
2022. máj. 12. 11:14
 25/30 A kérdező kommentje:
34: milyen igazság? Mert ha te azt mondod, hogx kívánható vagyok, akkor ő kívánni fog? Vagy az, hogx a te preferenciáid alapján megváltozom, akkor majd neki is be fogok jönni? Mert nem így van. Mi lenne, ha nem azon rugóznátok, hogx mi a jó istenért nem kíván, ezt ő már elmondta, világossá tette, hanem azt mondanátok, hogy lehet ezt elfogadni? (A normálisan válaszolókra nyilván nem vonatkozik ez)
2022. máj. 12. 11:17
 26/30 anonim ***** válasza:

Én hasonlót de nem így! akkor mondtam mikor az orvos is mondta h figyeljen a súlyára ha gyereket akar ( lábfájás és dagadás miatt mentünk) mert ez az àlma, mert állandóan a gyerekvállalás volt a téma.

Nem volt annyira még kövér de jött az h fáradtabb stb..

Nem hatotta meg az se amit a doki mondott se az én szavam, ötleteim nem érdekelték..

Nem tudtam elfogadni h gyereket akar, az orvos elmondja h ha nem figyel akkor nehezebb lesz a teherbe esés, kialakulhat betegség stb..és ez se motiválja- na ekkor mondtam mikor semmi nem használt a végén nyersen h vékonyabban jobban kivantalak, csinosabb voltál, hanyatlóban van a szex köztünk, vhátha ez felnyitja a szemét..

2022. máj. 12. 12:29
 27/30 anonim ***** válasza:

"Mi lenne, ha nem azon rugóznátok, hogx mi a jó istenért nem kíván, ezt ő már elmondta, világossá tette, hanem azt mondanátok, hogy lehet ezt elfogadni"

Sehogy nem lehet,nem is szabad.

2022. máj. 12. 13:00
 28/30 anonim ***** válasza:
Sehogy nem fogod tudni feldogozni mert megalázott mint NŐT, viszont mint embert szeret, ezért volt őszinte. Ebből nem lesz hosszú távú kapcsolat mert mint NŐT nem tud szeretni, és TE ez nem fogod tudni kezelni, elmarad szex, mindig sírsz, depis leszel, mert akit szeretsz attól nem kapod meg azokat a pozitív visszajelzéseket ami miatt NŐNEk érzed magad.
2022. máj. 12. 13:19
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként hogy jöttetek össze így? Ha még arcra se jössz be neki?
2022. máj. 12. 14:06
 30/30 anonim ***** válasza:
Kérdező! Ezt ne akard elfogadni. Ha konkrétan kijelenti, felsorolja, mik nem tetszenek neki rajtad, amiért nem kíván, ráadásul ezeken változtatni sem tudsz, az egész kapcsolat felejtős. Ilyen emberrel nem maradnék.
2022. máj. 12. 14:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!