Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mint nőhöz vonzódik hozzám...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mint nőhöz vonzódik hozzám szexuálisan vagy kanosság miatt bárki tűzbe hozta volna?

Figyelt kérdés

Van egy férfi ismerősöm. Elég jól kijövünk és néha szoktunk munka után dumálgatni.

Utóbb valami teljesen hétköznapi munkával kapcsolatos dologról beszéltem, míg ő elég gyakran a melleimre nézett, és szólt is hogy kicsit bő a melltartópántom. Ezt arra fogta hogy ő is férfiból van és nehéz szemkontaktust tartaniuk a nőkkel. Utána még ezeket csinálta:

-azt mondta h együtt lennénk, neki is tökéltes lenne az én kosárméretem

-megkérdezte hogy ha azt mondaná, hogy dugjunk, elmennék-e vele

-érdekelte hogy mi a pasiideálom és hogy ő melyik pontoknak felel meg

-kicsit elállt a mellkasomtól a felsőm és nézgelődött be közé, akkor eltakartam és visszahúzta hogy lássa

-a bal tenyerét rárakta a jobb mellemre és egy pici puszit is adott rá

-öleléskor a nyakamat is megcsókolta

-megfogta a kezeimet és mondta hogy érjek hozzá ahol csak szeretnék, amikor nem mertem, akkor a nadrágja középső részére helyezte a kezeimet és éreztem hogy kemény a pénisze

-megkérdezte hogy elővegye-e

-amikor elővettem egy tányért akkor láttam hogy mikor lehajolok nézi a fenekem

-öleléskor nagyon szorosan a saját mellkasához nyomta az enyémet és egyszer megfogta a mellem is

-a liftben a farkát a fenekemnek nyomta

-többször megkérdezte már hogy én minek tekintem őt

Ezek alapján nekem szexuálisan túlfűtöttnek tűnik, de azt nem tudom hogy a pasiknál ez bármilyen nő ki tudja váltani vagy csak olyan aki tetszik nekik, szerintetek? Ezt a pasit beindítom?

2022. ápr. 19. 14:26
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%
Kedvesem, ez a pasi meg akar dugni😀 L
2022. ápr. 19. 14:34
 2/29 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak célzol rá hogy benne vagy biztos gerincre fog vágni.
2022. ápr. 19. 14:36
 3/29 anonim ***** válasza:
85%

Nem! Szerintem csak együtt akar veled Dosztjevszkíjt olvasni és az atom és elektron pályák diverzitásáról szeretne esszét írni!

Buta kérdésre csak buta választ lehet adni.

2022. ápr. 19. 14:38
 4/29 A kérdező kommentje:

Azt én értem, hogy mit akar

De azt azért, mert tetszek neki vagy bármilyen nő iránt tudnak így érezni a férfiak ha kanosak?

2022. ápr. 19. 14:38
 5/29 anonim ***** válasza:
88%
Bocs, de te 12 éves vagy? Ennek a tizedéből is teljesen egyértelmű hogy a pasi meg akar búbolni. Azt hogy akar-e mást pár kósza dugáson kívül meg ennyiből senki meg nem mondja.
2022. ápr. 19. 14:45
 6/29 A kérdező kommentje:
De még mindig nem a kerdésre érkezik a valasz :D
2022. ápr. 19. 14:47
 7/29 anonim ***** válasza:
87%

Azért nem érkezett rá válasz, mert ebből mégis honnan tudjuk? Lehet, hogy csak kanos, lehet, hogy hozzád vonzódik. De aki ebből leszűri, annak kezet csókolok.

Egyébként annyira fájt ezt az egészet olvasni, hogy azt el sem tudom mondani. Egy tinilány szintjén vagy.

2022. ápr. 19. 14:50
 8/29 anonim ***** válasza:
83%

Igen, bármely nő ki tudja ezt váltani! Aki a pasi (igen csak tág) mércélyével mérve a "zsáner" halmazba belefér és az adott jelekre ilyen válaszjeleket ad! Egy férfi (tisztelet a nagyon szerény kivételnek) ezekre mind rárepülne!!!!!

Ez már válasz?

2022. ápr. 19. 14:51
 9/29 anonim ***** válasza:
17%
Nem hiszem, hogy minden pasi minden nőhöz hozzányomja a farkát :D
2022. ápr. 19. 14:53
 10/29 anonim ***** válasza:
20%

Vonzódik hozzád mert nő vagy, és vonzódik hozzád mint Nő.

29/F

2022. ápr. 19. 14:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!