Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mint nőhöz vonzódik hozzám szexuálisan vagy kanosság miatt bárki tűzbe hozta volna?
Van egy férfi ismerősöm. Elég jól kijövünk és néha szoktunk munka után dumálgatni.
Utóbb valami teljesen hétköznapi munkával kapcsolatos dologról beszéltem, míg ő elég gyakran a melleimre nézett, és szólt is hogy kicsit bő a melltartópántom. Ezt arra fogta hogy ő is férfiból van és nehéz szemkontaktust tartaniuk a nőkkel. Utána még ezeket csinálta:
-azt mondta h együtt lennénk, neki is tökéltes lenne az én kosárméretem
-megkérdezte hogy ha azt mondaná, hogy dugjunk, elmennék-e vele
-érdekelte hogy mi a pasiideálom és hogy ő melyik pontoknak felel meg
-kicsit elállt a mellkasomtól a felsőm és nézgelődött be közé, akkor eltakartam és visszahúzta hogy lássa
-a bal tenyerét rárakta a jobb mellemre és egy pici puszit is adott rá
-öleléskor a nyakamat is megcsókolta
-megfogta a kezeimet és mondta hogy érjek hozzá ahol csak szeretnék, amikor nem mertem, akkor a nadrágja középső részére helyezte a kezeimet és éreztem hogy kemény a pénisze
-megkérdezte hogy elővegye-e
-amikor elővettem egy tányért akkor láttam hogy mikor lehajolok nézi a fenekem
-öleléskor nagyon szorosan a saját mellkasához nyomta az enyémet és egyszer megfogta a mellem is
-a liftben a farkát a fenekemnek nyomta
-többször megkérdezte már hogy én minek tekintem őt
Ezek alapján nekem szexuálisan túlfűtöttnek tűnik, de azt nem tudom hogy a pasiknál ez bármilyen nő ki tudja váltani vagy csak olyan aki tetszik nekik, szerintetek? Ezt a pasit beindítom?
Kérdésedre a válasz.
Amikor egy férfi nagyon kanos, akkor van az a pont, amikor olyan személyt is vonzónak tart, akit eddig nem. Szóval lehet benne egy ilyen dolog is.
Azonban azis közre játszódhat, hogy mostanra szedte össze a bátorságát, és most próbál nyitni feléd. - Tegyük hozzá, bűnsz*rul, - mert ha a nyitása ilyen, akkor ez inkább tényleg csak gerincre vágás, mintsem bármiféle kapcsolat nyitása.
A barátnője nagyon szép, mégis csalja
Emiatt van egy olyan érzésem, hogy nem a szépség alapján választja a stílusát
Azt azért ,kedves #12 válaszoló, ne felejtsük el, hogy ez csak a kérdező hölgy felsorolása az eseményekről!
Sem azt nem tudjuk mennyi idő alatt jött ez a lista össze?
Sem azt ,hogy a kedves kérdező hölgy mióta és milyen formában "bátorítja" az illetőt?
.....mert biztos , hogy ezek a dolgok nem első alkalommal merészelte a férfi és van köztük olyan ( mellmegfogás, stb) amit egy "szende nő" sikítva ,pofonnal torolt volna meg!
Szóval mielőtt sárba tapossuk kedves férfi társam becsületét ,gondolkozzunk!
Igen, akkor ehhez még megosztok pár infót:
Kb november óta kezdett felém közeledni, az azt jelenti hogy kereste hogy mikor tud hozzám érni, olyan közel jött hogy azt hittem smárolni akar és lett belőle egy szajrapuszi. Aztán kiderült hogy foglalt férfi, 3 hónalig sikerült is lekoptatnom, de utána újra jött rám, keresett és folytatta ezeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!