Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mint nőhöz vonzódik hozzám szexuálisan vagy kanosság miatt bárki tűzbe hozta volna?
Van egy férfi ismerősöm. Elég jól kijövünk és néha szoktunk munka után dumálgatni.
Utóbb valami teljesen hétköznapi munkával kapcsolatos dologról beszéltem, míg ő elég gyakran a melleimre nézett, és szólt is hogy kicsit bő a melltartópántom. Ezt arra fogta hogy ő is férfiból van és nehéz szemkontaktust tartaniuk a nőkkel. Utána még ezeket csinálta:
-azt mondta h együtt lennénk, neki is tökéltes lenne az én kosárméretem
-megkérdezte hogy ha azt mondaná, hogy dugjunk, elmennék-e vele
-érdekelte hogy mi a pasiideálom és hogy ő melyik pontoknak felel meg
-kicsit elállt a mellkasomtól a felsőm és nézgelődött be közé, akkor eltakartam és visszahúzta hogy lássa
-a bal tenyerét rárakta a jobb mellemre és egy pici puszit is adott rá
-öleléskor a nyakamat is megcsókolta
-megfogta a kezeimet és mondta hogy érjek hozzá ahol csak szeretnék, amikor nem mertem, akkor a nadrágja középső részére helyezte a kezeimet és éreztem hogy kemény a pénisze
-megkérdezte hogy elővegye-e
-amikor elővettem egy tányért akkor láttam hogy mikor lehajolok nézi a fenekem
-öleléskor nagyon szorosan a saját mellkasához nyomta az enyémet és egyszer megfogta a mellem is
-a liftben a farkát a fenekemnek nyomta
-többször megkérdezte már hogy én minek tekintem őt
Ezek alapján nekem szexuálisan túlfűtöttnek tűnik, de azt nem tudom hogy a pasiknál ez bármilyen nő ki tudja váltani vagy csak olyan aki tetszik nekik, szerintetek? Ezt a pasit beindítom?
Akkor kérdésedre a válasz:bármilyen nő, aki tetszik neki,akihez vonzódik, ki tudja váltani a pasiból ezt. Csak van akinél ez megmarad gondolat szintjén, vagy mert nem meri a férfi meglépni, vagy mert úgy látja, hogy nem lenne esélye ezzel beprobálkozni,mert nem olyan a nő.
A te esetedben az van, hogy tetszel neki, és látja, hogy könnyen dughato vagy. Ezért csinálja ezt veled
Pedig egyébként egyáltalán nem vagyok könnsen dugható
Csak azzal fekszem le akivel kapcsolatban vagyok
Megmondom őszintén én úgy érzem hogy valamiért én is bejövök neki, barátnő ide vagy oda (amúgy azzal a csajjal azért jött össze, mert évekkel ezelőtt én nem jöttem össze vele, pedig már akkor is nyomult)
Fél éve startolt. 3 hónapja rájöttél, hogy van barátnője, és leépítetted, mert nem fér bele neked olyannal a szex, akinek van mással kapcsolata.
Erre három hónap alatt mégis mellfogdosás, farokfogdosás...
Ha nagyon nem elhajtottad volna akkor nem lenne a közeledben, de te csak játszod a szendét, simán jó neked a szerető szerep, simán okés neked, hogy megcsalnak veled valakit.
De fogadni mernék, ha lenne pasid, és megcsalna, menne a hiszti.
Megnyugtatlak, csak duma, hogy eleve te kellettél neki, és a másik csak azért, mert veled nem jött össze... Most kellesz neki egy vagy több dugásra. Mást ne remélj!
Egy férfi legyen gerinces, ha igaz, amit mond, menjetek el együtt a csaja elé, és mondja meg elötted neki, hogy bocsi, mindig is őt szerettem, te csak pótlék voltál. De megsúgom, hogy te is úgy végzed, ahogy az előző, a fagyi mindig visszanyal.
Egyébként leginkább addig vagy izgalmas, ameddig nem kap meg, utána már csak egy trófea leszel a falon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!