Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A párom nem vonzódik hozzám,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom nem vonzódik hozzám, nem érzem magam szexinek?

Figyelt kérdés

A párommal egy ideje együtt vagyunk. Nemrég volt egy komolyabb beszélgetésünk, ahol elmondta, hogy én egyáltalán nem vagyok az esete, nem kívánja a testemet, de mivel nagyon szeret, és mivel ennyire jól működik a kapcsolatunk, és jó vagyok az ágyban is, ezért ő nagyon boldog velem.

Azóta viszont úgy érzem, nem tudok vele lefeküdni, és egyáltalán nem érzem magam szexinek, kívánatosnak. Tudom, hogy nem csak egy test vagyok és fontos az is, milyen vagyok belül, és hogy emiatt nem kellene ennyire értéktelennek éreznem magam. Viszont nagyon kínos számomra ez, hiszen így lefeküdni vele nem is tudom, olyan lenne, mint azt hinni, hogy még mimdig akar engem.

Szeretném megoldani ezt a problémát, mert szeretem őt, de egyelőre nagyon fáj, amit mondott, pedig tusom, hogy el kell fofadnom, és hogy túlreagálom... mit tudtok tanácsolni?

2022. máj. 12. 08:29
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Mégis hogy nézel ki?
2022. máj. 12. 09:50
 12/30 A kérdező kommentje:
11: mi az, hogy mégis hogy nézek ki? Nem vagyok ronda, ha erre célzol, legalábbis sosem gondoltam magam annak. Az eddigi párjaimnak nem vokt gondja a kinézetemmel...
2022. máj. 12. 09:52
 13/30 anonim ***** válasza:
Miért vagy vele? Rugd ki a p-ba. Megérdemelsz egy férfit aki imád és rajong érted.
2022. máj. 12. 10:04
 14/30 A kérdező kommentje:
13: nem hiszem, hogx a kspcsolatok többségében annyira rajonganának a nőért. Gondolom, nem én vagyok az egyedüli, akinél ilyen helyzet áll fenn.
2022. máj. 12. 10:16
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

Az én párom tegnap hazafele megnézett egy mini szoknyás csajt, majd megállapította, hogy mennyire szereti a nyarat.... aztán hozzátette hogy én sose vegyek fel mini szoknyát-nadrágot mert akiknek olyan teste van mint nekem, azt csak kiröhögik

Üdv a klubban. :/

2022. máj. 12. 10:17
 16/30 A kérdező kommentje:
15: nekem ilyeneket sosem mondott, de úgy érzem, ilyesmiket gondol valójában...
2022. máj. 12. 10:20
 17/30 anonim ***** válasza:
Néhány szerencsétlen kivételtől eltekintve nehéz elképzelni, hogy valaki megfelelő testmozgással és étkezéssel, a saját maga legjobb formáját kihozva nem tud kívánt lenni. Ha valaki igazán jó alakot formál magának, az általában tud igencsak szexi lenni a meglévő hibái többségével együtt is.
2022. máj. 12. 10:51
 18/30 A kérdező kommentje:
17: neki nem szzal van a baja, hogy nem elég formás a fneekem vagy nem elég lapos a hasam, ezt leírtam. Pl. Mit edzek azon, ha szó szerint idézem, szerinte "túl nagyok a mellbimbóim" és "salátás a puncim"? Vagy szerinted azon, hogy a nahy orrom miatt nem tetszik neki az arcom, egy jó segg segít? Mert szerintem nem, és szerinte se.
2022. máj. 12. 10:56
 19/30 anonim ***** válasza:
Akkor ez ennyi. Nem maradnék ilyen méltatlan kapcsolatban.
2022. máj. 12. 10:58
 20/30 anonim ***** válasza:
Ezeken nem segít a formásabb alkat, de az összképen igen, és az összképtől függ, mennyire kíván téged. Szóval ja, ha a fenék nagyon szép formás és a mell is, akkor ezek az általad leírt hibák kevésbé zavaróak.
2022. máj. 12. 11:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!