Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A párom nem vonzódik hozzám,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom nem vonzódik hozzám, nem érzem magam szexinek?

Figyelt kérdés

A párommal egy ideje együtt vagyunk. Nemrég volt egy komolyabb beszélgetésünk, ahol elmondta, hogy én egyáltalán nem vagyok az esete, nem kívánja a testemet, de mivel nagyon szeret, és mivel ennyire jól működik a kapcsolatunk, és jó vagyok az ágyban is, ezért ő nagyon boldog velem.

Azóta viszont úgy érzem, nem tudok vele lefeküdni, és egyáltalán nem érzem magam szexinek, kívánatosnak. Tudom, hogy nem csak egy test vagyok és fontos az is, milyen vagyok belül, és hogy emiatt nem kellene ennyire értéktelennek éreznem magam. Viszont nagyon kínos számomra ez, hiszen így lefeküdni vele nem is tudom, olyan lenne, mint azt hinni, hogy még mimdig akar engem.

Szeretném megoldani ezt a problémát, mert szeretem őt, de egyelőre nagyon fáj, amit mondott, pedig tusom, hogy el kell fofadnom, és hogy túlreagálom... mit tudtok tanácsolni?

2022. máj. 12. 08:29
1 2 3
 1/30 Whitewolf19 ***** válasza:
100%
Üdv! Mi az a konkrét ok, amiért nem tetszik neki a tested?
2022. máj. 12. 08:31
 2/30 anonim ***** válasza:
79%
Nos ez eléz bunkó dolog volt tőle,nem értem miért van akkor veled.
2022. máj. 12. 08:39
 3/30 anonim ***** válasza:
83%

A férjed egy tapló.

Ha szeret és hosszútávon tervez veled akkor nem mond ilyet!

...vagy arra várt ,hogy azt mond: akkor kereshet melletted egy olyat aki az esete és élje meg a vágyait....de ez is taplóság.

"és jó vagyok az ágyban is, ezért ő nagyon boldog velem." tehát a szexben felizgatod, élvezi és el tud élvezni a testedtől,tőled! Ezek után azt mondani nem vagy az esetem=taplóság.

Ha nincs nagy kötöttségetek (gyerek) és fiatalok vagytok (akár 30-35) keress olyat akinek te vagy a minden.

50F

2022. máj. 12. 08:41
 4/30 anonim ***** válasza:
77%
Jaj! Oké, hogy fontos az őszinteség, de ilyet hogy mondhat valaki a párjának, akár nő, akár férfi?! Innentől borítékolva lesz, hogy a szex felejtőssé válik, akármennyire is jó volt előtte. Uram atyám! Szerintem nektek jobb lesz külön, bármit is mond ezután, a tüske mindig benned lesz és a tudat is, hogy amúgy nem tetszel neki. :(
2022. máj. 12. 08:55
 5/30 anonim ***** válasza:
0%
Nem kíván, nem tetszel neki, de azért meg akarod oldani? :D Mit? Fogyj le, ha ér ennyit egy ilyen tahó ember (már ha ez a gond), de én biztos nem tenném. Elhagynám.
2022. máj. 12. 09:01
 6/30 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem volt tapló. Őszintén elmondta az érzéseit, azok pedig sajnos nem mindig kellemesek, ilyen az élet. Jobb lett volna, ha éveken át hiteget, átver? Nagyon szeret és nagyon szeretne téged külsőre is vonzónak találni, és túl értékesnek tartja a kapcsolatot ahhoz, hogy emiatt eldobja.

Megértem, hogy nagyon bánt és azóta nem érzed magad szexinek. Bárki bármit mond, a legtöbbünknek bizony fontos, hogy külsőleg is bejöjjünk a párunknak.

Az egészből úgy lehet kijönni, ha megbeszélitek, mi nem tetszik neki és mit lehetne tenni (#1-es válasza volt eddig a leghasznosabb). Tegyük fel, mondjuk kövér vagy, ez őt nagyon zavarja, de fogyókúrába kezdesz. Ha érzed rajta a támogatást, illetve ahogy alakul a dolog, úgy kapsz tőle egyre több pozitív visszajelzést (nem is annyira szóban, hanem érzed, hogy sokkal jobban kíván), úgy nálad is begyógyul a seb és újra kívánatosnak érzed előtte magad.

Ha viszont semmi esélyt nem lát a változásra, akkor ez így tényleg nem fog működni.

2022. máj. 12. 09:04
 7/30 BohócKolbász ***** válasza:
56%

Már nem vonzódik hozzád, csak qrogatni akar amíg nem talál olyat aki jobban tetszik neki. Valójában inkább az ingyennuni miatt van veled. Fölösleges ezen agyalni. Inkább szakíts vele mert ennél csak rosszabb lesz.

Jól mozogsz az ágyban? Na nemár... a prostik is jól mozognak ha jól fizetnek nekik. Csak az számít neki hogy mit és hogy csinálsz. De hidd el, amint lesz olyan akivel ugyanilyen lesz, és a külseje bejön neki, te lapátot kapsz tokkal vonóval.

2022. máj. 12. 09:23
 8/30 A kérdező kommentje:

6:

Olyan dolgok miatt nem tetszem neki, amiken nem tudok változtatni. Az arcom, a mellem (persze plasztikáztatni lehet, de anyagiak miatt ezt nem tehetem meg), de még a nemi szervem sem tetszik neki... az öltözködésemet az évek alatt úgy alakítottam, hogy neki tetszen a hajamat is úgx szoktam vágatni-festetni, de ennél többet sajnos nem tudok.

Nyilván úgy szeretném meholdani, hogy én túlteszem magam ezen és elfogadom,a test nem minden, hogy nem ezért van velem. Csak nem tudom, hovy tegyem ezt...

2022. máj. 12. 09:27
 9/30 anonim ***** válasza:
2022. máj. 12. 09:41
 10/30 A kérdező kommentje:
9: nem, nem ő a párom. Abban a kérdésben az öltözködésről van szó, nálunk ez szóba se került. És én nem vagyok túlsúlyos sem.
2022. máj. 12. 09:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!